Selamat Hari Raya AidilAdha

Alhamdulillah..
Masih di beri kesempatan untuk menyambut Hari Raya AidilAdha pada tahun ini..


 
 
Setelah 3 tahun beraya di Jb.. tahun ni akhirnya kami berpeluang menyambutnya bersama keluarga..

InsyaAllah..

Seronok beraya di perantauan ni. Yang bestnya area tempat ciksu duduk dulu tu namanya Tasik 64, Bandar Seri Alam memang meriah. Ghasa seperti di kampung sebab ada korban di surau. Setiap pintu rumah akan dibahagikan daging korban tersebut. Memang aktif ajk Surau An-Nur ni ;). Kini hanya tinggal kenangan saja.

Nak amek kesempatan di sini nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada seluruh  kaum muslimin dan muslimat khasnya buat rakan-rakan blogger.  

Nak balik kampung hati-hati yer. Mudah-mudahan selamat sampai ke destinasi. Sila pastikan rumah ditinggalkan dalam keadaan terkawal. Pastikan suis ditutup, paip air, gas dan pintu tingkap di kunci sebaiknya. Jenayah ada di mana saja.

Oleh itu,














CIKSU ucapkan .. *-^

Eh.. eh.. esok raya kan ;)

pppsssttt: rindu arwah adik AL-FATIHAH


Previous
Next Post »
27 Komentar untuk "Selamat Hari Raya AidilAdha"

salam aidiladha cik su..tumbang lembu brape ekor tahun ni?? ngee

samalah kita, selamat hari raya aidiladha juga ye

salam aidiladha cik su.

Al-Fatihah..

salam aidiladha juga ciksu...
^__^

Selamat hari raya aji cik lobak susu.

selamat hari sembelih binatang ye ciksu. jgn sedih2 dippagi raya, al fatihah untuk arwah.

slmt hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

selamat hari raya aidiladha...

alfatihah untuk arwah adik..

assalamualaikum qaseh...selamat hari raya korban yer..:)

Salam cik sue. Selamat hari raya aidiladha buat cik sue dari ros. Terima kasih sudi bertanya khabar ros. Ros skarang kat jb dah. Agak sibuk jugak sekarang ni. Yela suasna baru kan. Wahhh sronoknyaa cik sue beraya di kg ye. Ros pulak yg raya kat jb.. huhu..

Salam aidiladha utk kamu juga.

Slmt hari raya aidiladha..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogsppt.com

salam aidil adha utk C'su & kelurga juga :) alfatihah utk arwah adik c'sue...jmput follow kmbali,ye :)

dear.. deqla dah terima address...bulan dpn insyaAllah deqla poskan hadiah utk teka bunga dalam entri seblm raya puasa dulu tu ... ingat lg x?? tp hadiah x la seberapa pun..hrp sudi terima... maaf jugak sbb terlewat..:)

as salam

salam aidil adha sue :)

salam aidiladha untuk cik su dan family...walau dh lewat ttp nk ucap gak hiks

Slmat ari raya.dah abes raya baru nak wishh..hihii

selamat hari raya....walaupun raya dah lama lepas..hihih

tentu seronok tahun ni yer dapat bersama keluarga tercinta...:-)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF