Terkini .... ;)

Sejuk.. dingin aircond barangkali.. 

Masih gigih berbw ke blog kengkawan.. walaupon teda entri dari cheq.. huhu sedey giler.. 

Semoga cepat pulih seperti sedia kala.. nak story pasai kes kene ludah hantu yang belom berkesudahan.. ntah bile la nak selesai.. nak citer pasai hadiah yang dah sampai.. pasai si pemanggang ajaib dengan resepi-resepinya yang ajaib.. hihi

Pendek kata macam-macam ada..
Previous
Next Post »
12 Komentar untuk "Terkini .... ;)"

wahh camna ludah antu tu..sram lk tgk..huhu

takpe slow2...
yati sentiasa tunggu entry terkini dr sue!

wah byk cite yg sue blm wat entry lg ni.. :-)

wah byk cite yg sue blm wat entry lg ni.. :-)

wahhh dah beli pemangang ajaib kah?? jelesssnya...... nanti kongsi-kongsi resepi okk...

camana tu..gatal tak bekas kena tuu

Tak sabaq nak tunggu entry2 best dr QR..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF