Ayor dah ada, dapat ler ke JINJANG.. hihi

Alhamdulillah..

Lepas je publish entri ni pagi tuh, tak  lama lepas tuh air dah ada. Alhamdulillah, syukur sesangat. Tak da la sedey-sedey lagi ;)
Agak-agak ayor tu tahu yang ciksu ngadu pasai dia kat blog nih kot.. hihi

Itu sebab pagi tu sarapan SAJIMEE je. Sebab terdesak sesangat. Cuci semua guna air tapis.. huhu

Mandi pula pi terjah ofis member sebab paling dekat. Dekat Wangsa Maju je ;) 
Sebelom nak balik ngangkut ler botol ayor kiri kanan.. kih.. kih
Buat bekalan untuk emergency kes kat umah.. 

Ahad, lepas sarapan pagi dalam jam 11 lebey gerak ke JINJANG. Hujan lebat sesangat.
Sib baik masa sampai taman tu hujan reda juga. Taman layang-layang kalau tak salah ciksu.

Ni lah perantinnya. Perantin perempuan tu sepupu pak hubby ;) Lawan orang Merlimau, Melaka.

Ini je yang ada. Sebab lepas makan, sembang-sembang jap pastu perantin sampai. Elok habis je doa di aminkan, tengah elok sedara mara kedua belah pihak dok merenjis.. tetiba hujan turun dengan lebatnya.

 Maka bertempiaranlah kami semua mencari tempat berteduh.. lebat sangat..

InsyaALLAh, jika diizinkan ahad depan (11hb. Nov) bertandang ke Melakau pula. 

Jom sapa nak itut? 

Previous
Next Post »
15 Komentar untuk "Ayor dah ada, dapat ler ke JINJANG.. hihi"

as salam

agaknya yb baca kot blog cik su ni...hehe
alhamdulillah :)

nak ikut,,! hahaha, tulah mjlis kahwin dkat2 ujung tahun ni memg risiko ujan sikit,hehehe sian pngantin

nak itut..nak itut juga..hehe

alhamdulillah... dah ada air ye.

salam.
Nak join sekali leh.ramai tu yg nak ikut.

nasib da ade air..kalo x..bape ari ciksu kene angkut air dlm botol ye..

Jinjang kat Selangor ke? Banyak gak tempat takde air skrg ni. Kat Kuantan pun selalu gak tgk kawan2 FB update status takde air.

ayor tu ada dia dengar la cik su ngadu kt blog ni haha....

cantik pengantin pompuan.. tahniah buat mereka buat...

opss tersilap taip buat plak.. pdahal nak taip berdua...hheheh, tahniah ye

Cantik perantin tu yek Cik Sue...

dapat jugak cik su ke jinjang ye..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF