Dapat Top Komenter Bulan Oktober..

Saya dapat dari blog HERBA TIHARA..


dan ini hadiahnya.. selamat sampai beberapa hari yang lepas.. ALHAMDULILLAH..

Dapat keychain cun dari Cameron Highland. Dah selamat gantung dekat kunci rumah.. hihi
kata-kata tu ciksu lobangkan sikit kat atas, kemdian ikat reben buat penanda buku.. haha.. ok tak ;D

pppsssttt: doakan mudah-mudahan rezeki kami untuk mendapat cahayamata dipermudahkan..amin


Previous
Next Post »
31 Komentar untuk "Dapat Top Komenter Bulan Oktober.. "

as salam

selamat jugaks sampai,alhamdulillah..t.kasih sue sudi jadi loyal reader utk blog akak..sekali sekala ada rezki lebih g memana, insya Allah akak akan bagi tandamata..thanks jugak utk pos malaysia kan :)

assalamualaikum qaseh...insyaAllah yer...:)

tahniah sue!...beshnye dpt hadiah...

Alhamdulillah...tahniah..da rejeki awk..
moga2 doa awk dimakbulkan Allah suatu hari...insyaAllah

asyik dapat hadiah je ciksu. bila nk bg hadiah kat cikna lak. hehe.. *tetiba*

tahniah ye. :)

tahniah dapat gift...aminnnn..mg rezeki ciksu untuk timang anak sendiri akan dimakbulkan Allah..

amin, mudah2an dipermudahkan ye cik su,,

wah beshnyer dpt adiah,,=)

tahniah sue...

InsyaAllah, mg ada rezeki sue utk dpt ank..

awak mmg pengomen tegar dear..x dinafikan.. :)

Wah sonok la dapat adiah...kite jugal tak dapat adiah..huhuu...



Amin..mudahan di permudahkan ....

Berubah wajah la blog cik su ni. Sweet2 je kaler dia.

Best kan dpt hadiah yg tak disangka2 mcm ni.

tahniah...
insyaallah dipermudahkan...

amboi...lawanya rumah baru dia....suka sangat ...cantik...

saya dah salin no phone dan alamat tuu..nnt kita jumpa kat tasik titiwangsa...heheh..ada plan nak g lepak ctu lagi nnt....hiihhi..

Tahniah cik sue.. Harap2 nnt ada lg rezeki utk kita.

Congratss! Semoga dipermudahkan olehNya....amin.

Amin...mudah2an dapat bby cepat ya..:D
Tq follow blog akk

wah best la dapat hadiah.. btw follow sini.. :)

weyh sue nak gather2 dgn izan mama mia ke..huu best nyer :)

bestnya dapat hadiah kan.tahniah

waa, tahniah ciksu, dan semoga dipermudahkan.

tahniah ciksu..pengomen tegar ni....

Insyaallah akan ada rezeki utk ciksu timang anak

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF