Esya yang pot pet.. ;D

Mornink..
saje nak share something dengan uols..
bukan ada apa pon sebenaqnya..
nak tayang buah hati saya lagi la.. ape lagi..hihi

Biasa la kan menumpang kasih anak buah.. ;D

Jom kenal-kenal dengan si jantung hatiku ..


hye,
nama saya FARADISHA BINTI JAMALUDIN
asai bayan lepas, peneng..
anak mami hokey.. hihi

 
  ni family esya..
mak ayah, kak long, kakngah n kakchik ;D
comey tak esya ..;D


mak esya ni sepupu maklong a.k.a.ciksu la tu ;D
tok esya kakak mak maklong..


 haa.. yang ni sapa tak kenai kan.. ;D


mmmuuuaaahhh..
S.A.Y.A.N.G
mak long ketatketat.. boleh ;D

ghasanya maklong penah buat entri pasai kakchik.. kakak esya la tuu.. nak tengok klik SINI 

 pppsssttt: pandai cakap bahasa cina tau si budak kecik ni ;D
balik kampung selalu kene buli suruh cakap cina..hihi
saje nak test ;D

Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Esya yang pot pet.. ;D"

satu kelebihan bila budak2 pandai bahasa cina...
comel je esya..:)

pehni majuk ngan mama dia leh le cakap cina hehe

wah pandai cakap cina... mesti best melayan dia cakap cinakan

Rapat jugak ciksu dgn anak sepupu ye. Bagus. Saya dgn sepupu sendiri pun tak berapa kenal sgt. Inikan pulak anak derang.

Sedap nama dia Faradisha. Lain drpd lain.

Rapat jugak ciksu dgn anak sepupu ye. Bagus. Saya dgn sepupu sendiri pun tak berapa kenal sgt. Inikan pulak anak derang.

Sedap nama dia Faradisha. Lain drpd lain.

Kalau sekolah cina mestilah pandai cakap cina kalau tak macam mana nak belajar kan...

assalamualaikum qaseh....sama jer muka kedua2 nyer tu..;)

ooo ciksu ni maklong la ye. ingatkan maksu. :)

owh...maklong rupanya cik sue ni... :)

wah..untungnyer dia ada maklong yg baik

ajar la sha ckp cina..msti best kan :)

hai bakal mak mertuaku..hahaahhaa.. tiba2 je kan

Wahh esya pandai cakap cina ye, nanti ajaq maklong pastu boleh maklong ajaq dalam blog ni plak :D

wah pandai cakap cina..besh tu....comel jer esya :-)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF