Hadiah Top Komenter dan Entry Terbaik Bloglist..

Alhamdulillah.. rezeki.. saya dapat hadiah sebagai Top Komenter di SINI

 i L.O.V.E u too akak ;D
Mula kenal dengan kak FIEDA dekat SINI Nak tau tentang kak FIEDA sila klik yer ;D

Yang kedua menang dari SINI

 Entrynya di SINI Alhamdulillah..

pppsssttt: ayor tak da lagik.. suka tau tak bagi notis.. HANGIN je ;(


Previous
Next Post »
36 Komentar untuk "Hadiah Top Komenter dan Entry Terbaik Bloglist.."

wah...dh sampai ye..lega rasa..hrp cik sue suka ye...ooo..ye la kita kenal dari entry tu rupanya..

As salam QasehnyaRania,

Wan dpt top commentators ye! Tahniah wan!

Ttg giveaway tu, tak perlu buat entry di blog nnt baca balik syarat tu, like share tag & cerita sebanyak mungkin yg awak tahu ttg Peru di Fb ye... Thank you & Good Luck :)

rezeki berkat dari kerajinn tuh..Alhamdulillah..

untung cik sue...dpt lg hadiah...berkat jadi pengomen tegar! teruskan cik sue!! :)

semua hadiah cantik le ciksu..jeles le..

tahniah sue...

kat sini pun xda air ni tp dah bg notisla.. hihi

as salam

alhamdulillah samapi pun..congrats sue:)

Tahniah... suka kan dapat sesuatu dari teman blogger.

Kakak selalu ke Kipmart Tampoi.

wahh beznya dapat hadiah..tahniah cik su!!

eh eh mcm nampak nama wani juga hahaha....tahniah cik su siap dpt i love u dr kak fieda....

hadiah dr kak tiha pun cantik n cute :-)

assalamualaikum qaseh...tahniah2 yer...:)

besnye cik su mcm2 dpt=)

ayor takde?ui saje je kan tak bg notis, memang slumber betol

uiii banyak menang hadiah ek, tahniah :)

wah tahniah pada pemgomen berjaya ... akan gigh mengomen... heheheh...

cantiknya umah baru cik sue!
Tahniah tuk hadiah2 tu ye...

tahniah...memang comel..rezeki tu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF