Kek Coklat Moist yang kebaboo.. nak order kew..

Amacam..
tergoda tak..

Memang moist sangat. Sekali makan pasti nak lagi.
tak caya cuba la..
baru tau..

Ada ghasa nak try tak..

Dijamin SEDAP dan MEMUASKAN hati semua pihak ..
InsyaALLAH ..

Boleh order dengan ciksu..
kalau berminat nak meghasa la.. hihi 

Contact ciksu di email atau Fb 

Sekian. Terima kasih.

Previous
Next Post »
26 Komentar untuk "Kek Coklat Moist yang kebaboo.. nak order kew.. "

memang menggoda pun ciksu. haihh.. xleh jd ni.

nak...hihi..sedapnyer...mau comot mulut mia kalau makan nih..dia sk sgt bab coklat nih...sayangnya mama dia xreti buat...

as salam

wahh memang ada bakat buat kek ni:)

Tergodanya bila tgk choc ganache tu. CikSu jual ke?

sedapnyeew. sis nak jual ke? hehe.

btw, jum join:

http://belognanabyte.blogspot.com/p/senarai-nama-peserta-1st-mega-giveaway.html

perghh...nampak sangat menyelerakan..

Hallamak...sedapnye...meleleh air liur dah..

arghh... saya dah tergoda dah...hahahaha

sedap nyer...sue n akif mmg suka ;)

hamboiii, entri ini membuat diriku begitu terliur, my peberet kek lagi ini. hohooo

Pagi sobat..
Waw nice post..
Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
terus berkarya ya..
Haha..:D
oh ya mampir juga ya ke my blog..:)

dh lama xmkn kek coklat...sedapnya...nyumnyum

Cekelat yg pekat tu mmg tak menahan M tgk..terlioq aih!!

Meleleh.. Terliurnye.... Last mkn time raya puasa ari tu..

Memang terselah ke'moistnya tu ;)

Sedapnyer ;D

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF