Kenangan Di Sri Mutiara datang menggamit ;D

Ye, ciksu rindu suasana di sana. Kenangan di Apartment Sri Mutiara, Sri Alam, Masai, Joho.


Walaupon jauh tapi seronok duduk di sana. Rindu kengkawan kat sana. 


Rindu.. rindu.. serindu.. rindunya(nyanyi sikit).. ;D


Nak tepek gambaq je. Tak mo citer lebey-lebey.. ;D
Jom layan,

Ni kejadian bulan Mac. Masa ayah dan ayah mertua pi melawat kami di sana. 

Bawa ayah-ayah pi jenjalan kat tasik tempat ciksu selalu jogging dengan suami. time ni suami kerja, so, ciksu lah kena take over.. ;)

My fil dok try test jalan atas batu.. hihi
Makin lama makin tajam..
Elok untuk tapak kaki kan. Untuk perjalanan darah. Betol ke?
Uols penah try. Amacam best kan ..

 Seharian di taman pagi tu, petang sambung ke pesisiran swimmming pool pula..












                           Cewah.. berehat sambil amek angin petang. Bawah pepohon kelapa.. sib baik rendang.. kalau berbuah lebat takdanya ghope gitew kan.. 

 
 Layan gym pulak.. berat hokey ..tengok badan la..hihi

Al-azim, adik bongus pak hubby-B dok di swimming pool ;)
Best katanya .. free bukan kene bayor ..kih.. kih

apartment sri mutiara, bandar sri alam, masai, joho

 
Berposing-posing sebelom hantar ayah-ayah pi LARKIN 

Selamat jalan ...

Ayah balik malam Jumaat bersamaan 16Mac2012.
21Mac2012 berlaku kejadian tak di duga dalam hidup.
Sesungguhnya ALLAH Maha Mengetahui segalanya.. 

 

pppsssttt: bila la free agaknya, nak turun jB la.. rindu nak amek gambar matahari terbit dari balkoni rumah tingkat 13.. pemandangan yang teramat cantik ;D

Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Kenangan Di Sri Mutiara datang menggamit ;D"

akak pun suke tengok sunrise..

Alhamdulillah kedua2 ayah masih sihat yer....baik mereka sesama besan yer,...syukur....johor rumah siapa ciksu?

yang free tuh aku suka, hihi.

cipataan maha kuasa, tiada sapa boleh tanding . kan :D

as salam

rumah kat JB rumah sape..btw sabar yea..take care:)

batu tu pernah try sakit la tak tahan...

wah..bestnya..siap mandi kat swimming pool lagi kan..hehehehe

Sri Mutiara ni kat JB ye? dulu ciksu dok sana eh.

sakit sangat kaki kalau jalan atas batu tu

wahh beznya berjalan sambil excercise..hehe

Batu terapi tu MJ boleh pijak sat je, lepas tu dah tak sanggup :D

haha.. gigihnye cik sue soh depa jengok kat atas.. ada gaya tu..hihi...itu la kenangan gini pasti tersemat kemas dlm memori..kalo dikenang mula la rasa rindu..kan?kan? cantik matahari terbit tu..indah ciptaan Allah. :)

selongkar folder lama ke nihh..hehe..

jalan atas batu memang sakit + geli betul...

bestnya jalan2 & rehat2.. :)

*kejadian apa tu ciksu*?

mengimbau kenangan balik ya...boleh pergi lagi..

Mengimbau kenangan nampak...hehhee..dah lame tak jejalan atas batu mcm tu

yg jln atas batu tuhkan klu budak2 jln relexjer siap bleh lari..tapi kitani jln terjingkit2 sakit sbb bdn btk toksik..budak2 free lagi dr toksik..huhu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF