Mana air pergi, tak sampai rumah saya pon..

Alahai.. sedey bebenor ghasanya. Duduk dalam kawasan bandaraya yang maju dan pesat membangun tapi teda air bah. Kalau setengah hari mungkin boleh sabar lagi. Ni dah msuk hari kedua. Apa kes? Air tak da bolwh bikin kipala pining oooo.. Dah la esok my mil n family my sil nak berkampung kat rumah saya. Acaner nie.. huhu Pastu hari ahad da nuri kt Jinjang..... wawa Tengah-tengah malam orang lain sebok dengan bantal peluk. Ciksu sebok dok usung tong pi angkut air.. hihi Tolonglah saya.. saya nak air. kesian kat anak-anak sedara saya esok.. huhu
Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "Mana air pergi, tak sampai rumah saya pon.."

uhuhuhu!!!mmg stresskn klau takde air..sy kt rumah lama dlu kerap jd mcm ni..ape sy n family buay..we olllsss pegi mandi & buat ape2 yg patut kt RnR trdekat ie sg buloh,eheheeh!!!

ehh. hari tu kan 3 hari kat umah deqla xde air..huh mmg menyusahkan!

laa takde air ke kat sana. kesiannya. paling susah kalau takde air. kalau xde letrik ok lg. sabar ye ciksu.

Sabar ye cik Su, dugaan tu..
Tp betulla la kalau air takdak susah hati kan, letrik takdak takpa lagi..

alaahi mmg seksa benar bla air tak da..huhu

lor... nape jadi gitu ek? kalau x de air tangki dan harap kan air direct lagi lah teruk

jenuhla klu takde air, semua keje tak jadi...dan susahkan kita...

heheh kesiannya,,time2 ade tetamu lah die wat hal kan,,

letrik xder blh gagah lh ni air xder memang seksa bebeno la

Mmg tension berdepan ngan masalah ayaq ni...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF