Nak la juga En NUFFNANG..

Nak apa la ciksu oii..
saya nak CPUV/ BE la juga.. 

17Nov baru-baru ni genap setahun saya join

Tapi belom penah dapat CPUV/ BE lagi la.. 
acaner ni?

CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns


CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
No Earning
Masih `clean and clear` lagi.. 
asyik dok kumpul per`klik` sajok..
alhamdulillah.. 
ada peningkatan dari sehari ke sehari.. 

Minggu ni saja, bila terjah blog rakan-rakan.. ramai yang buat entri dapat CPUV/BE..
saya jugak yang belom yer.. alahai..
Tengok la UV terkini blog saya.. tak banyak kan.. 
boleh-la.. 

DateUniquesViews
Nov-20171308
Nov-2183124
Nov-22108176
Nov-23119166
Nov-2484101
Nov-256596
Nov-26130195
Total7601166
Terima kasih pada kengkawan yang sudi singgah ke teratak yang tak seberapa ini..


harap-harap dengar la yer.. hihi


pppsssttt:
Nampaknya ramai yang nak tahu siapa PENGHIAS HEADER ciksu..
In Shaa ALLAH.. 
tunggu masa yang sesuai ciksu buat entri yer ;D


Previous
Next Post »
27 Komentar untuk "Nak la juga En NUFFNANG.. "

emm benda ni ikut nasib la saya rasa
kdg2 benda tu lama melekat,kdg2 xde lgsung.cuba tulis tajuk entri yang menarik traffic selain dr tajuk yg biasa2..

Rajin2 lah update blog survey. Salah satu cara nak dapat BE.

InsyaAllah ciksu..akan ada juga nanti..sy hritu dapat dari celcom..alhmdulillah..dapat la sikit..dia dh creaditkan pun.. :)

*hUhU..nak tahu bby sapa tu*.. :)

banyak tu... tak pe tak lama lg ade la tu.....

nuffnang... meh bg b.e kat cni... depa x perasan la tu kan...

insyaallah x lama lagi dapat lah tu.....

sy masih br dgn nuffnang..tak pasti ade ke tak cpuv tu..hehe

hehe mnjerit kt nuff dear..ayu pn lpas sthun br dpt...try update bio survey tu smggu dlm 2-3 kli..pstu antar tket kt nuff..smnggu lbh krg 2-3 kli gk tgk cik sue

Ciksu, saya ada jugak dpt bE. tapi biasanya sikit je.

Kalo nak dpt ni rasanya kena banyak entry SEO. Entry yg orang kerap search kat Google. Kalo kat blog saya, entry yg byk org google ialah pasal nak buat bunga telur dgn gubahan hantaran.

CER TRY HANTAR TIKET KE NUFFNANG..mana tau nuffnang bg BE..hehe..ibsyaallah ada2

In shaa Allah.. masanya akan tiba :D

insyaAllah nnti ada la tu..deqla lagi la xtau cpuv tu hape...haha.. entah ada ke x..x phm psl nuff ni..huhu

eh... ni dah kira banyak la ni dari blog aku yang cikai tu...

assalamualaikum qaseh....lama2 nanti naik la tu...:)

Nieza pon nak jugak...

Psstt: click kat nieza jugak xD

InshaAllah dapat la tu nanti. ;)

samelah cik sue.. saya pun xde rezeki lg...

cik su kerap2 la hantar surat cinta kt nuff hehe

Cer main hantaq2 tiket dan update survey ari2 kat Nuff..

sekarang dah dpt kan.?hehehe sonyap jo ei

jom jom kita hantar surat cinta kat nuffnang ni.. hihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF