Pakat-pakat mai tengok..

ceq nak habaq.. syukur ALHAMDULILLAH..
sebab rata-rata member blogger gtau.. loading ok-ok aje selepas di edit.. :)
kalau ada yang tak ok tu maybe masalah line tenet atau masalah lain yer.. harap maklum.. ;)

Dan
kebetulan pula beberapa hari selepas aje blog diedit.. terjumpa pula design watermark yang simple tapi cun kat satu blog ni.. so, apalagi terus la order.. ;)

Inilah watermark baru saya… jeng.. jeng..

 satu ada mato..
 satu tak da mato..
kalau ada mato, sonang nak nengok sapo yang nak kopipes.. hihi (lawak je)..

Cun tak ..:D
Simple sajok kannn.. janji saya shuker .. hew.. hew..

Ini adalah hasil kerastangan NIEXZA.. uols nak jugak ke.. kalau nak meh picit SINI<<
penting ke watermark ni.. penting ke tak meh baca SINI 

Ok.. daa.. nak buat keje :)

Pppsssttt:
ada orang tanya, sape baby kat header tu.. Uols nak tahu ke?

Kalau ramai nak tahu baru ciksu buat entry.. kalau tak da sambutan.. kita abaikan je.. hehe 



Previous
Next Post »
26 Komentar untuk "Pakat-pakat mai tengok.."

waa cntik blog akak . .qira pun nak tau sape bby tue :)

waa, ringan lahh. nak tahu juga siapa baby tuhh. hihi

silalah bgitau sapekah bby itu..hihi

kiut hasil kerastangan itu. haha..

of cos la nk tau. cikna ada tanya kan.

huhuhu..memang nak tnya bby sapa..tapi segan la ciksu..hehehe

Yg ada mata takut nak makan CikSu tapi kalau tak ada mata tu macam nak makan je kakak rasa hiii...

Kakak suka baby di header itulah yg jadi sebab kakak follow sini dulu tau..

Suke sbb cik sue suke hasil kerastangan nieza xD

Loading laju. Watermark pon cute. Nak tau gak baby cute yg kat header tu. Citer lah ☺☺

yer watermark mgg penting..er..cam tau jer siapa yg tanya soalan tuu...ehe..

hehe..cantik..cantik...
Ha sape gmbr kt header tu..cer..citer...cer..citer.. :D

nak tahu jugaklah...gambar baby kat atas tue...hihihi...watermark memang cute sangat2..

comelnya,hahah yg ade mate tu mcm nk cucuk2 je kak,geram,hihih

wahh wajahh baru la blog dia..kiut la baby di ats tuhh

sape baby itu???hehehe...sori lama tak singgah ye

ada mata tu comel jer...baby atas ea..blh gak..cer bgtau sape.. :)

yg ada mato sonang nk ngondap..hihi..siapakh gerangan bby2..

comey lote baby kat atas tu....watermark pun kiut miut sgt hihi

done hotlink

Ha ah..sapa yek baby tu..comel..memang mudah masuk blog Ciksue..xda masalah pada M..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF