Risiko Kasut Tinggi.. uols suka pakai ke..



Cantik bila wanita menyarung kasut bertumit tinggi kan ..
Yang rendah nampak tinggi..
Yang tinggi lagi nampak tinggi..
yer idok..

Hakikatnya,

So, macam mana,
sekali sekala bergaya tak pa kan..

Contohnya bila memakai pakaian yang perlu bergaya dengan kasut bertumit tinggi..
Takkan nak pakai baju kurung dengan selipar pulak kan.. cam tak matching je.. 

Yang penting ikut kesesuaian di mana anda berada.
 Hati -hati dalam bergaya. Jangan jadi mangsa.. ;D

pppsssttt: 
lebey selesa pakai kasut yang flat. jalan pon laju je.. ;P






Previous
Next Post »
29 Komentar untuk "Risiko Kasut Tinggi.. uols suka pakai ke.. "

same la...lg suke pki flat shoe...

saya mmg tak minat pakai high heel...sakit tapak kaki n tumit...

Dulu masa baru berank sorang selalu jerk pakai tp skrg dah berank 3 dah x larat kaki nak tampung hehehe...

tue la masalahnya, wpun tau..tetap suka jgk pakai..padahal dh ckup tinggi dh pun, nak jgk tinggi lg

kureng sikit nk pakai high heels sbb kite dah tinggi klcc :P

dedolu..eehhe cerita dedolu laaa kan..akak mmg suka kasut tumit tinggi-tinggi nih...sampai tgh mengandung pun pakai lagi,..sampai kena tegur..baru tukar pakai kasut tak bertumit..ada sikit tumit jer gitu...sekarang langsung lupa terus nak pakai kasut betumit....sebab asyik kena berkejaran saja ngan mia....kang kalau bertumit mau ada yang gedebuk kedebab jatuh..eheh....

betul tu cik sue, pakai kasut flat laju n konfiden,hehehe

risiko memakai kasut tinggi lagi banyak aripada yang memakai hendak menginginkan kelawaan seja. hihi

betul2 kdg2 rasa perit sgt kaki ++ pjbt kena pnjt tangga cam sy niee...hehe

Sy mmg tak pandai sgt pakai kasut tinggi.. hehe..mmg dok reti pun..huhu

lebih selesa pakai flat shoe jer

Queen mmg x suka pakai kasut tinggi..

dolu2 masa muda (blum le tua sgt pun skrg ni..) kalau x 2 inci ke atas kasut tu rasa mcm tak pijak tanah jer....(bergaya punya pasal..)
sekarang ni.....seliper jadi teman akrab kemana2 jer..walaupun ke opis mahupn ke bank..,melainkan kalau masuk pejabat kerajaan..baru le sibuk cari kasut....
perbezaan antara dulu n skrang pada ucu ler...

assalamualaikum qaseh...kena tengok jugakan kalau pakai seluar tu x best pakai heelkan kalau pakai baju kurung tu nampak cantik sikit dr pakai selipar jer...:)

p/s pd mama lebih best pakai yang flat jer...:)



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

tak selalu pakai. time kenduri br pakai. tp suka kumpul high heels.

yer..setuju..tak bper pakai kasut tumit2 ni..terpksa pkai utk keje je.. =)

saya suka bunyi dia.. bila berjalan, keletak keletuk keletak keletuk..hhehehe

deqla rendah tp x suka la pakai kasut tinggi ni..mcm seksa jek nk jalan..kena cover2..x selesa lgsg...huhuuh...

dulu pakai..sekarang x lg,bila dah tua ni..tersedar diri la pulak..hehe

Dulu2 suka la pakai high heels. Sebab mmg akan nampak menyerlah pun kalo pakai kasut tinggi. Tapi bila sekali dah pekena kasut flat yang selesa, contoh brand COmfit, terus je rasa sangat tak selesa bila pakai highheels.

saya pun tak suka pakai kasut bertumit tinggiiiii...gayat ooo... tapi beli jugak,pakai kadang2 sangat..ikut majlis le...huhu...klu pakai slow je jalan..

Stuju dengan cik Sue, myra pun suka kasut flat, lebih selesa ;)

Wan slalu pakai kasut skolah. Boeh menghangatkan kaki.

M dah x bleh pakai high heel sebab masalah tulang belakang

Wilma lebih suka pakai kasut or sandal yang flat berbanding kasut tinggi ^_^

nani suke pakai.. tp da lme xpakai.. sbb kena cramah ngn lurviey n mama..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF