Sambutan 5th Years Anniversary yang..

Biasa-biasa aje...

Kalau uols tanya ke mana ciksu sambut anibesery baru-baru ni.. jawapannya 
''teda ke mana-mana pon bah..''

Hanya masak-masak, makan-makan, gelak-gelak, cuci-cuci mata.. ;D

 
salah edit tapi dah malas nak betoikan. dah terupload.. tepek je la. hikhiks.  apa yang penting kami
N.J.O.Y

PAGI,
bangun awal-awal siapkan bekfes..
kemdian sediakan barang-barang sebab nak membaking 
KEK CHOCOLATE MOIST
dan 
masak SPAGETTI

Makanya..
inilah LUNCH kami.. special la jugak walaupon

 SPAGETTI yang simple mimple je..

 
KEK CHOCOLATE MOIST ;D



 MALAM,
 jalan-jalan cari makan la jugak..
pergi Mcd beli mcfloat..
kemdian ke kepsi beli ZingerDoubleDone..
kemdian merempit ke DATARAN MERDEKA..
Syiok ooo.. 

Makan-makan, sambil layan keindahan malam..

 Cer tengok BANGUNAN SULATAN ABDUL SAMAD tu..
jap.. jap biru..


 Eh.. eh.. purple pulak..


 eh.. eh.. ada lagi :D


 pink pulak dah..

ni pon cantik.. seakan turqoise warnanya..


Cantik tak.. sambil makan..
sambil sedut angin malam..
sambil tengok lampu-lampu neon berkedipan..
wah...suke.. suke..

 Ni kek coklat special untuk korang yang singgah bagi ucapan hari tu.. ;P

TenQ so much.. 



Previous
Next Post »
33 Komentar untuk "Sambutan 5th Years Anniversary yang.."

Tahun ini, kakcik bakal menyambut ulangtahun perkahwinan ke 26. Seperti tahun-tahun sebelumnya, memang tiada sambutan apatah lagi suami kakcik memang tak pernah ingat pada tarikh itu! :(

Memang cantik bangunan SAS tu bila waktu malam. :)

wah,..untunglah hubby ciksu..isteri dia pandai masak.....sedap laa kek tuuu...err..idea yg best nie..nnt leh lepak kat dataran gak hihiih

lawanya BANGUNAN SULATAN ABDUL SAMAD tuuu ^^

hepi anniversary ciksue!
semoga ikatan perkahwinan berkekalan ye..

wahhh sedapnya terliur ayu tgk..hihi...tahniah dear omga terus bahagia ya ;-)

sedapnya kek coklat moist..nak2..

hepi anniversary sue dan pasangan. moge kasih sayang berkekalan. ;)

done white my. :)

wah..sedapnye tgk spagetti tuh..

gambar je ke cik sue..kek btul2 la bru best..heee..

alahai,tergodak la ciksue dengan coklat moist tu..huhu

alhamdulillah...sambut anniversary yer..smoga berbahagia slalu yer...

#berderet komen masuk dr akak (taraf akak kn?)..terima kasih :)

wah..kek coklat itu mengoda jiwa..hihihi.. :)

cantiklah bangunan tu tukar2 warna.. :)

wahh celebrate anniversary...bestnyeee....kek tu nmpk sdp tp syg x dpt nk mkn laa...huhh..x aci tau gini... :p

Yg penting happy dan moga terus berpanajangan hingga ke syurga.

Kek coklat menggoda kakak huhu..

ciksu, nak kek. huhu..

eh cantikla bangunan sultan abdul samad tu. dulu takde kan lampu tukar2.

syoknye dpt cuci2 mate,hehhe yg kek tu trliurrr,,smpai melimpah toppingnye tu,,fuhhh sedapnye,hihihi

as salam

happy annivesary..sedap2 makanan che sue buat..:)

weeeeeeeeeee ciksu saja tau dok tayang makanan kt sini hahaha...wani pn xcelebrate lg tunggu hubby blk hr jumaat ni br plan mcm mana hikss

Sape yg singgah bagi ucapan tu? Best la dia dpt kek cekelat yg nampak sedap tu. Happy anniversary ye ciksu.

sedapnya kek.baru gak buat last week.puas makan tau!

oklah tu janji sambut.makan2 jalan2 celebrate gak kan..:)

Lagi sweet masak-masak, saling cuit mencuit masa tu, memori terindah gak tu :D


Kek last sekali tu best, rasa macam nak p cari macam tu jugak :D

Sedapnya..x menahan tgk choc mois cake tu..

hapi anebeseri. fuhh terliur nampak cake coklet tuh. nak sikit, pos dekat rumha. haha

terliur plak tgk spageti ngan kek coklat tu. lapaaarr...

samelah akak pun selalu mcm tu jugak... jrg nak raikan sakan.. cuma dpt luangkan masa bersama dan saling mengingati tarikh tu pun dah cukup bermakna.. tarikh nikan pun lbh kurang dkt jer dgn bestday amir...

Selamat ulangathun perkahwinan CIk SU.. MOga bahagia selalu.. saja je tau Cik Su ni nak tayang gambar kek love love tu.. hihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF