Segme 2: 6 perkara tentang saya ii

On je Pc teruih ke sini. Da segmen baru la wei. Hajat nak juga menjoinkan diri. Sebab musababnya ciksu dah lama tak join segmen-segmen ni hihi.. ;)

So, tak salah lah kalau nak join sekarang kan. 

Lepas tu pergi lepak sini pula. Sekali tengok nama ciksu dah kena TAG daa.. hihi tenkiu Mama Mia ;).. Ingat juga Mama dekat ciksu yer..

Jom join. Segmen yang dianjurkan oleh KiNA Ahli GSF. 

















Nak join klik banner di atas yer. Direct teruih ke blog penganjur 

6 perkara tentang CIKSU ialah:-

* Sangat anti dengan ULAR PLASTIK. Sebab member penah gurau-gurau, pastu lempaq dekat ciksu. Teruih terkejut beruk, pastu nangis.. huhu. Sampai sekarang i takut tau.

*  Sangat suka MAKAN COKLAT dan UDANG especially udang yang besau-besau macam udang galah gitew.. hihi.. baru ada feel makan udang.

* Suka WINDOW SHOPPING walaupon kaki dah lenguh. Tetap gigih juga layan.

* Paling tak suka pergi PASAR. Sebab rimas kalau pasar yang becak-becak ni. Sib baik cik suami memahami. Lagipon suami ciksu  memang suka jalan-jalan pusing pasar sebab nak survey harga.

* Suka PANTAI, LAUT. Mendamaikan hati bila pandang jauh ke tengah laut.

* Suka MASAK walaupon hasilnya belom tentu sedap.. hihi.. balon je, janji boleh masuk anak tekak ;)

Kita tengok sape yang kene ;)

Paheet Manees

Pensil

Lyd

 pppsssttt: jom reramai tolong klik sini. Tenkiu sayang-sayang :)

Previous
Next Post »
26 Komentar untuk "Segme 2: 6 perkara tentang saya ii"

same ngn saye,,suke g pantai n laut,,sgt tenang,,=) wah tdenga2 bunyi desiran pantai gitu

wah..thanks sudi join ciksu..huhu:)


Xd cik sue ade tersalah anta comment kat blog kina..huhu:

ok..yang petama sama ja ngan kina..hate that..huh..x suka ulaq plastik 2..nanti melatah..huhu..

kina suka coklat dan juga udang..xp udang segar...huhu..jadi hanya udang yang baqaq kat tepi pantai ngan yang ayah bawak balik..huhu...:)

sebab udang rase lain kalau udang lama..

huhu...kina suka window shoping juga..huhu:)

dah pecah rahsia. tau dah birthday ciksu nanti nak bagi ape. hikhikhik..

5 perkara sama ..bab masak,..saya malas laa..hhihiih sekadar makan sendiri boleh ler...hiih

sama la kite xsuke pegi pasar...
tugas beli barang dapur kite serah kat hubby sbb dia suka lelama kat pasar tuk survey harga barang...huhu

2 dan 3 kita samalah..bab masak ayu tak pandai..hihi

hihii samalah... saya pun sk msk.. sedap or x lain cite.. janji try n blh msk tekak.. hihii

as salam


teringin jugak nak buat ni tapi..line jap ok jap ko

window sopink i loikeee too...hehe...ular plastik eeeiii wani pun geli

ramai terjumpa kengkwan yg join segmen ni..tentu menarik..

shopping n laut ada persamaan dengan kiter

Yuni pun suka bila ada dekat pantai ataupun laut. Memang tenanglah bila pandang laut tu.

Hi dear! Wah best entri ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

sama la..kak fieda tak suka pegi pasar..tp pasar mlm suka la..

datang singgah sini dari segmen yg sama..

kunjungan kembali... dari segmen yg sama... !!! done follow u.. :)

yeayy suke jugak pantai and xsuke pasar >.< busuk giler..beli ikan dekat pasaraye je la xD huahua btw done follow back

wah , takut ular plastik , hehehe !! CP tak , sebab CP gagah perkasa , hahaha !! joking , em , CP tak suke udang tapi penggila coklat , tak suke g pasar ?? wah !!! XD , same la :P

dya pun suka window shoping..hihihi

yang first tu,sama macam kakak nabila. kalau nak usik dia senang ja,taruk ular depan bilik dia. hehe. tapi kesian pulak bila fikir balik. Yang second pulak sama dengan nabila. ;)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF