Wordless Wednesday: Bolat bukan sebarang bolat..


























Previous
Next Post »
27 Komentar untuk "Wordless Wednesday: Bolat bukan sebarang bolat.."

ni mesti buat aiskrim goreng. hihihi.. mcm terowong daa. :)

hmmm....mengapa jd begitu?ha..wat roti aiskrim yea...hehe~

Bulat botol susu ke tu.....creative tu!!!!

mcm nak buat ice cream goreng je hehehe

ni mesti sue buat aiskrim... hihi

done adidas

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihttp://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

as salam

buat eskrem goreng ey :)

mesti nak wat aiskrim goreng ni kn? btl x?

wah...wat eskrem goreng ye ciksu?

hehe...mesti buat ais krim goreng ni ;)

hah nk bt eskrim goreng ler tuuu...

at first sy x teklik apa benda tu. rupa2nya sandwich. creative. hehe.

walaupun bolat tapi rasanya sedap ;)

buat aiskrim goreng yer hihihihihi.. sdpkan akak pun baru buat hujung minggu baru ni...

Penangan eskem goreng la tu kan..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF