Yeay.. Yeay.. Blog Berwajah Baru ;D


Daisypath Anniversary tickers

Sempena anibesery yang ke-5 baru-baru ni..

Saya selaku owner blog QASEHNYARANIA telah membuat keputusan drastik..
walaupon masih sayang yang lama tapi ghasanya nak buat sesuatu yang baru jugaklah.. 
Nak bagi semangat kekdahnya.. hew..hew..hew

Jom kita flashback sikit..


order dengan ELISSME (free)



dengan ELISSME (free)

ELISSME (free)


header ni order dengan MANJE

Tema lama banyak bermain dengan warna biru + pink.. peberet colour..

Dan yang terbaru pon masih mengekalkan peberet colour juga..

orange-orange sikit yer ;D


Ini special order dengan CIK ROSE CUTE..
kali ni buat pengubahsuaian keseluruhannya dan sememangnya saya berpuas hati sesangat..
walaupon banyak songeh kan CR.. hihi..
sampai CR pening la kot, tengok carrot dok mengediks.. kih..kih
Saya ucap terima kasih sangat-sangat dekat CR ;D
Jom nilaikan hasil kreativiti CR.. 
    Dan yang pastinya CR akan buat sampai uols berpuas hati. Macam saya.. ;D 
Kalau nak tengok hasil-hasil tangan CR boleh klik SINI

Kali ni saya menggunakan  LOBAKMERAH dan ORANGE sebagai latarbelakang sebab saya peminat lobakmerah dan lobak + su = lobaksusue.. cun tak ;D

pppsssttt:
Loading blog saya selepas di edit acaner.. ok tak?

Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Yeay.. Yeay.. Blog Berwajah Baru ;D "

loading ok, kak.
xder la semput mana. laju jer.

cun je cik su,,terase tekak ni lobak susu tu tau,ehehhe

loading okey...nasib baik sue suka...huhuhu...cr pening nak bendera merah...kikiki

3 header pertama tu muka yang sama je ek...

wah dulu2 ada gambar ye. huhu.. ok je loading cam bese. gambar baby tu sape?

memang comel pun hasil kreatih CR

a'aa cantik warna oren ni :-)

loading blog ok je.. :-)

Assalamualaykumwbh.....thanks for the visit:) Salam membalas kunjungan....nice blog...and header cantik....

Lps ni kl nk mkn carrot, M mai singgah sini ja la.. Cantik blog cik sue

patutlah nampak baru.. comel je dan cantik...

As salam Qasehnyarania,

Loading ok je bagi saya :)

Cute...mmg suka carrot ke?

awal2 lagi dah tau blog wajah baru ni hasil keje sape...hihi..cik rose mmg terer bab edit mengedit ni.. :)

comel..rasa nak makan lobak lak..err..carrot..

makin segar lah cik su..ayu suka..hehe

wow. comel nye wajah baru dieeeeee. ;)

ringan blog cik su...CR mmg pandai kan bab2 edit ni..cunnnn sgt

Cantik :)

Lepas ni bila tengok lobak sure akan teringat kat cikSue :D

lawa jugak yang header yang baru tuh, ada gambar kesayangan kan hihi

saya pun suka lobak susu! cantik n ok je loading blog ni.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF