Apa benda paling wajib dibawa dalam handbag..

Setiap yang bernama WANITA pasti akan menjinjing beg tangan atau omputih kata HANDBAG.. ;D
betol tak?

 

Disebabkan follower saya kebanyakkannya terdiri dari golongan feremfuan
maka jadinya..

Nak ler tahu, apa la yang dijinjing sangat tu ke hulu ke hilir.. hihi
sampai kekadang si PERAGUT pon leh terbekenan dengan HANDBAG kita..
boleh ke?

Sebelom u all jawab.. meh ciksu jawab bagi pihak ciksu dulu..
selain IC, LESEN, DUIT..
yang ini ciksu tak simpan dalam HANDBAG sebab tu la tercicir kat SINI

 Nilah barang-barang wajib di angkut..

 pecah lah rahasia-ku.. ;D


WAJIB ada:
purse, porch coins, lip balm, bedak compact, hP,

Ubat Alergic (sejak-sejak kena alergic kena bawa selalu kalau tak akan naik la sebijik dua kalau lambat makan)

Kamera (senang kalau terjumpa Blogger leh snap..hihi)
Biskut IKO (sebab kalau lapar sangat terus ngap je..)
Air (cepat dahaga)
Acid Folic juga ;D

pppsssttt: Jom share




Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Apa benda paling wajib dibawa dalam handbag.."

perempuan tak banyak barang tak sah kan. hehhee

kite yang penting, tisu. senang nak lap muka sebab kite pesen cepat peluh. huhuu

hampir sama cuba bab makanan mmg xde stok dlm beg..takut bersemut :)

yuhuu benda wajib ada dlm h.bag mama :

wallet(ic,lesen,duit ckit je,segala kad)

vicks(mama senang selesema)

ubat selesema

pil perancang(ter'miss' makan habis la)

wet tissue

pampers baby izz sekeping(spare kot kot terlupa bawak diapers bag dia)

lipgloss

eyeliner

compact poder

pen

bukunota kecik

ok tu je.

henpon letak dalam poket seluar sebab senang mama nak amik.letak dlm beg confirm tak berangkat kalau org call :D




Percaya tak..nur xsuka bawa handbag..huhuhu...

tapi kalau dah jalan jauh tu, kena bawak jugalah...

dan selalu ada dalam beg tu, camera..hihihi....

yg lain2 tu brang2 basic..hihihi

kalau saya plak beg mekap, purse, perfume, HP.Tapi yg HP tu slalu gak tertinggal, tapi tak sesusah hati kalau beg mekap tertinggal..haha

nice , kasi idea dekat saya untuk update entri .. hehe

assalamualaikum qaseh...betul tu dlm hangbag kita ni selalu mmg ada mcm2 tang diperlukan...:)

eh eh coin bag deqla pun ada. huhu..

yg wajib ada purse, handphone, wet tissue, vaseline. ;)

banyak jugak yg ada dalam beg cik sue ye....hihi

ehem..kalo akak...purse, hp, pen, external n p.drive..thumb print kecik..sng nk cop jri klien, ermm ape lg erk..tu je kut..

oh saya masi keci, xda benda benda semua nih dalam handbag hihi

yg pasti hp la kene ade. skali pakej dgn kamera. huhu.

macam2 adaaa..kdg2 pampers anak pun masuk handbeg jugak hihi

Wah macam macam ada ni... hihim ros pulak kalau jenjalan tak suka bawak handbag. Suka melenggang. Kalau ada barang pun bawak je beg galas(beg sekolah) body glove kesayangan ros tu. Hihi. Memang tak pandai pilih handbag kalau nak beli. Huhu. Ada satu je handbag tu pun yang hantaran punya :-)

kalau saye wajib ade wallet, kamera, henfon , pen n buku,,skali ngn beg mekap, n myak kapak hahaha

dalam handbag wani mcm2 ada kdg2 mainan qalief pun ada dia la punya keja tu kihkihkih

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF