Blog yang bertuah untuk 3 Jam pertama

Alhamdulillah.. Sungguh tak ku sangka.. Cempedak jadi nangka sudah.. hihi

Kan petang tadi ciksu ada join segmen sempoi kan.. 
ala

Untuk 10 peserta yang bertuah blognya akan direview oleh tuan empunya blog.. sapa lagi kalau bukan 
cik lyeen cupcakes .. :D
dan disebabkan kebaikan cik lyeen beliau menambah sebanyak 3 peserta lagi..
maka jadinya 13 peserta bertuah akan direview oleh beliau :D
sebabnya dalam masa 3 jam beliau telah mendapat 49 penyertaan.. banyakkan :D

Yang cempedak jadi nangka tu sebab
blog "QASEHNYARANIA" 
adalah blog pertama yang bertuah direview oleh

 

tak caya meh klik 

Terima kasih cik lyeen :D
jangan lupa bekalan cupcakes 3hari3malam tau.. hihi 




pppsssttt:
nak pergi terjah yang lain pula.. sapa nak itut :D




Previous
Next Post »
45 Komentar untuk "Blog yang bertuah untuk 3 Jam pertama "

blog kena review ye... tahniah.

tahniah dari tirana aduka buat cik lyen cubcake

tahniah.. tahniah... semoga terus berjayadengan blog...

wahhh . tahniah :D header tu anak ke ? comel .

Salam kenal.. from fandyzblog :D http://fandyz-blog.blogspot.com/2012/12/segmen-3-jam-3-perkataan.html

Bestnyer kena review, baru tau apa kurang apa lebih kan :)

wah tahniah cik su..best kan blog kita direview hehe

Tahniah...best juga kena review kan..:)

wah3x...tahniah@....tmpg epi :)

memang ciksue bertuah.heheh...congrats

bertuahnya Cik Sue ni :) tahniah..tahniah :)

hi..thanks singgah myblog.. for u: done "Coffee Bean Grinder Brown" hihi..ohsem!!

tahniah =))
awak, kalau nak follow awak alihkan cursor kat pic perempuan korea, kat situ ada follow button

tahniah ye, KA singgah baca dlm cuti2 mesia ni hehehe

assalamualaikum qaseh...tahniah2 yer...:)

salam kenal dear.

tahniah ;)

nnti free BW pondok buruk kita yea. ehee

jom terjah menerjah..

psssst..


suka nya belog dye..cantik oren putih..cuh gile..
kina suka sangat,,,

comel.comel.comel..comel..


rase nak makan..:)

Salam che sue.. sejak jarang online dah ketinggalan segmen dan GA ;)

Kalau che sue nak tahu pasal buah z tu cik sue taip je buah z tu dalam box carian dalam blog ;) ada satu bungkus kat rmh Mr hubby beli. Kalau nak akak poskan. Akak tak makan pun.. Malas nk buang kulit ;) Email kat akak alamat ruse_nrk@yahoo.com. Tp akak tak janji bila boleh pos. Dah pos akak bgtau

btuah jd org ptma cik lyeen..hiihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF