CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Jom join sama saya.. 
tinggal beberapa minggu je lagi 2012 nak melabuhkan tirainya kan..

Nak baca syarat-syarat boleh klik SINI atau BANNER di atas yer :D

Nak tahu kenapa saya join ini contest 
sebab 
nak kalender ni la..

Amacam .. cun kann ;D

Kalau nak tahu lebih lanjut macam mana nak dapatkan  kalender seperti di atas 
sila klik SINI pula yer.. 

pppsssttt:

tetiba te`ghasa` pula nak buat kalender design blog sendiri giteeww.. 
nanti dipikir2kan yer 
sebab menarik, aii tertarik u ;D


Previous
Next Post »
30 Komentar untuk "CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE"

Selamat bersegmen.. Tq cik Sue sb habaq kat M.. Rasanya ari tu dah masukkan Tp entah la apa dh jd.. So, M masukkan plak td Link tu..

mmg cun la..ekslusif tu..good luck tau.. :)

good luck yerk,
best jugak kalu ada kalendar sendiri kan...

tiap tiap tahun pun mak saya buat calender , untuk compny dye , hehhehe

gudluck cik sue,,kalau de lebih2 nnt bagilah saye,hahaha

Kalendar kuda? Ciksu suka ek? Heheh. Susah gak nak dpt kalendar ni dulu.

as salam

menarik jugak kalendarnya kan:)

**pinggiran putra tu rumah sendiri..sejak pindah ke pahang, rumah tu sewa kt org..tk larat juge nak membayo nye:)

Good luck ^_^
Wilma pun join GA nie :-)

saya pun kira nak join nih benda. hihi lawa kelender dia,

join jgk segmen ni! :) hrap ye dptla same2x kalender hery tu...nk bt jgk ke kak?bgus2x.. :)

Terima kasih sbb sudi join contest ni..all the best tuk anda kk..klo nk buat nnti cri lah sya..hikhik..

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Salam , azwa datang dari segmen yang sama . Good luck !! >_<

Dari segmen yang sama...follow sini...

salam perkenalan, belogisam here,, tengah menampal jejak

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Snarai peserta dh keluar alert ea..anytime

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF