Dato Siti dalam Hiburan Minggu Ini..

A`aa.. betoi-betoi tak sangka semalam sebab tertekan TV1 dengan tidak sengaja .. di ulang lagi sekali secara tidak sengaja.. ;D 
yang sebenarnya nak tengok, semalam ada tak citer TRILOGI CINTA 2.. ropenya tak da.. ok, tak kesah.. ;D

Tup-tup `terkeluar`..


Eh.. eh.. SITI la.. dengan otomatiknya teruih melekat depan tibi.. haha

Terus ter`senyum ` sampai ke telinga.. suami pon layan gak..;D
katanya dah lama tak tengok rakaman lama-lama macam ni (iya ke) sebab selalunya suami suka nyakat ciksu tak bagi tengok.. suka tau usik aii..
tapi kali ni si dia layankan aje gelagat si isteri.. so, memang best..

Bukan siaran baru.. hanya siaran ulangtayang oleh RTM.. tahun tak pasti.. apa yang pasti rakaman ni di awal kemunculan Datuk Siti Nurhaliza dalam dunia seni..

Suke nengok..

 Hanya 3 persalinan baju yang digayakan..
Macam-macam lagu ada..
Melayu.. mandarin.. omputih.. hindustan. pendek kata memang terhibur..

Celah-celah di situ.. siti selitkan aktiviti menyolek pasangan sendiri oleh sisuami..
hanya dua pasangan suami isteri sahaja dipilih.. memang sporting ;D
 ``Oh manisnya senyumanmu''.. patut la DATO K jatuh  chenta.. :D

 Nape, tak caya ke.. Cer tengok gambar-gambar ni..
Lihat.. ramping kan pinggang`ku`.. hihi
Kurus dan tinggi lampai orangnya (masa tu la).. patutla bercita-cita nak jadi Inspektor Polis juga macam saya ;)
cara komunikasi pon ala-ala ikut skrip gitewww.. ye, sebagai pendatang baru..
 Suaranya amat merdu bak PURNAMA MERINDU.. bukan buluh perindu yer.. ;D

"Hai.. saya SITI NURHALIZA.. selamat pagi semua.. terima kasih kerana sudi singgah ke blog `QASEHNYARANIA`.."

pppsssttt: Daaaa.. jom buat laksa ;)


Previous
Next Post »
34 Komentar untuk "Dato Siti dalam Hiburan Minggu Ini.."

Dato Siti memang cantik kan ^_^
Manis jak wajahnya...
Even after kahwin :-)

P/S: Wah...Buat laksa ya hari nie ^_^ Sedap tu...

Samalah huda su, lepas tgk idola kecil, saja jer tekan tv tgak² ada Siti, wah apa lagi xbagi suami tukar chanel lain, huda tekan Record...hahaha best boleh tgk dia awal² dulu kan...i like Siti tau...

A'a.Malam semalam di TV1.Siti Nurhaliza mengalunkan suaranya yang merdu...*terus tutup tv*

ciksu mmg peminat tegar dato siti ni hehe

cute aje dia masa sblm kawen...da lepas kawen naik mendadak...ati senanggg..!!

as salam

hehe, ni peminat tegar tok ti ni..dulu2 ske tgk siti masa zaman bebudak..comel giler muker dia kan..sekarang dia dah matured :)

tertengok juga semalam masa dia nyanyi lahu hisdustan :)

Assalamualaikum Qaseeh,
tali pusat dalam telur tu.... kalau kita pecahkan telur kadang2 ada benda bulat kecil yang berbeza dengan warna kuning atau putih telur... kecik je, tulah tali pusat telur, orang kata kalau tak buang baunya hanyir sikit...selamat mengerepe.

wah..ni mmg die hard fan dato' siti ni...hehe

siti dulu n siti sekarang..harap siti dapat pakai tudung elok2...ehe...kan lebih comey...

salah seorang legend dia ni kan..heheh

rugi x tengok...mesti best kan...jaman mude lg tuh...

sy xprnh tgk trilogi cinta.. mak sy slalu la layan hehe..ini rakaman y lama kot..ct lum btudung sekerat lag pon..hehee

haa pic lama dia nie kan

ooo rtm kuar kan balik rancangan nie .. nostalgia nie
akk suke lagu AKU CINTA PADAMU tuu .. ada sejarah eke ;)

pic tahun bila nie.....hehehehe

suka siti zaman dulu2.. sweet..comel.. sedap suaranya.. sekarang pon sedap.. tp suara btmbah matang kan

minat Dato' siti ye??

saya guna font verdana...Ohya kenapa ek??tak sesuai ke?? @ saiz tulisan saya terlalu besar?? hehehe

ni masa zaman remaja ke? suka sgt ye ciksu dato' ct. ;)

dulu2 yana peminat no 1 dato siti ...cayalah dato ! cuma skrg jer kurang

semalam tengok tv3...
jadi tak tengok lah

Eh, ros pun tgok tau.. tapi dah nak dekat habis. Masa Siti nyanyi lagu tinak tin tana tu.. hihi

salam perkenalan
thanks sudi follow anum
anum dah follow back
keep in touch

salam....
Thanks sudi singgah walaupun Qasihnya Rania bz di pagi isnin ni...sempat jugak singgah ke blog TiranaAduka....

huhuhuhuhu......my dauther like siti nurhaliza.....

Hehehe...mmg peminat CT erk.... Beza betul Ct dulu ngan skrg kan...

besnyer cik sue,,saye xminat sgt tp kalau ade konsert die tgk paling depan kt tv tu,haha cane tu

tengok jugak, masa ni dia tak kawen lagi...badan pun slim lagi...

mmg nampak muda belia lagi siti masa ni

tak dapat layan hari tu..huhuhu..
sebab ramai org dekat rumah..hihih..

nak tahu, sekarang datuk siti dekat Indonesia... :)

tak ada tv. tak blh nak tgk la.

dari dulu sampai skrg maintain comel kan..trilogi cinta2 ari khamis dan jumaat jer..

huhu..comel kan dia..dan unik suaranya//:)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF