Dato Siti Nurhaliza Tercalon di World Music Awards 2012

Anugerah yang bertaraf dunia ini akan berlangsung di Miami pada hujung bulan ini dan menuntut usaha peminat untuk mengundi nama calon.

Jika tak menang pun itu tak jadi masalah sebab dah tercalon dah dikira satu kemenangan bagi peminat Datuk Siti Nurhaliza. Betul tak? Jom kita pakat-pakat undi..

Jangan lupa UNDI dua calon negara kita ni. Untuk vote, sila klik SINI.

Selain Shila Amzah, Siti Nurhaliza Juga Tercalon di World Music Awards 2012
Selain Shila Amzah, Siti Nurhaliza Juga Tercalon di World Music Awards 2012

Eh.. tak da pon DATO SITI.. mesti korang cakap cam tu kan.. ala, saya dengar ;)

Selain Shila Amzah, Siti Nurhaliza Juga Tercalon di World Music Awards 2012

Haa.. nampak tak.. Datuk Siti Nurhaliza dan Shiela Amzah:)

Tak kisah la menang atau tak.. janji nama dorang dah tersenarai pon dikira bagus kan.. iya la nak bersaing dengan nama-nama hebat yang lain..

GOOD LUCK..Tahniah Shila Amzah dan Datuk Siti Nurhaliza

pppsssttt: jangan lupa undi tau ;D































Previous
Next Post »
32 Komentar untuk "Dato Siti Nurhaliza Tercalon di World Music Awards 2012"

hehe..tahniah untuk shila amzah dgn dato siti...

-kak intan ghasa macam lupa nak ucap tima kaseh sebab ajar buat backlink banner tu.. huhuhu-

Tahniah kepada Shila Amzah dan Dato Siti Nurhaliza ^_^

shila hamzah pun tercalon....terbaiklah..

moga salah seorang dari mereka menang.. :)

Shila....shila... i like.. hihihi

nape datok ct comel sgt dlm pic tu,hihihi

peminat CT yer...
da vote td..hehehe

dah tercalon tu pun kira hebat dah.

ada tag awk tuk ini: http://ena7t5.blogspot.com/2012/12/contest-photo-editor-by-farah-mohd-din.html

join la kalu rajin yer..tq

Masuk dlm kategori apa siti dgn shila ni?

dah undi dia tadi, dua dua lagi ahaks

kak fieda singgah hari isnin...sue sihat...?

wah...tahniah kepada mereka.. dasyat tu sampai tercalon..sangat2 hebat..

aikk.. tu gmbr dato' ct tahun bile tu?hihi...

terima kasih follow ye. Dah follow balik juga 796

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

ita tak minat diorang ..huhuhuhu

tahniah kepada dato siti nurhaliza.hehehe :)

cayalah shila amzah dan dato siti...

nape gambar 2 x bertudung.sedih..:)

huhu

Tahniah buat mereka berdua kerana tersenarai..
Adat bertanding la menang @ kalah kan :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF