Gambar Majlis Resepsi FARID KAMIL dan DIANA DANIELLE

Mungkin orang lain dah tengok..
saje nak tepek kat sini buat kenangan.. cewah..
kenangan la sangat.. sebab suka tengok DD.. 
cute, sweet, simple sangat..

 Cantikkan ..

 Sungguh simple DD tapi tetap cute.. 
 Ahai.. gigit apa tu ..

Sungguh manis ;D

Wah.. bertuahnya badan..

Agak-agak kalau orang lain pergi PLKN.. time hari persandingan nanti dapat cam ni tak?

Ramai yang komplain pasai uniform yang Farid Kamil pakai.. seolah-olah merendahkan martabat polis dan tentera yang bersusah payah nak dapatkan `1 DRESS` itu.. 

Jadi retis macam-macam boleh buat kan.. siap lalu bawah pedang tu.. selalunya yang berpangkat pegawai je boleh lalu bawah pedang.. aiseymen ..:D 

Kredit to: BEAUTIFUL NARA 

If uols tak puas tengok boleh klik SINI
tatap la puas-puas..

Selamat cuci mata ..:D 
Good Night ..


Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Gambar Majlis Resepsi FARID KAMIL dan DIANA DANIELLE"

sangat gojes diana danielle. ;)

cantek diana, 9hb ni satu lg resepsi kat kedah pulak klu tak salah..

tu laa pasal...pakai baju lain xbpleh ke farid..hihi.

cantiknya diana macam princess pulak kan....

as salam

akk tak penah tgk..ni baru tgk kt blog ciksu..dia teringin nak kawen bawah pedang kot kan...maybe dia penah masuk palapes masa kat U kot :)

Aa..knape pakai uniform polis ek..nieza lom tgk lg ..

Comei..sepadan..tp rase cm alahai mudenye dd tu..dh kawin

Ala retis la katakan...semua dapat...cantik la Diana..

sama cantik sama padan.. semoga pasangan ini akan berbahagia sampailah bila2..amin.. :)

DD memang cantik... :)

Tp itula camne diaFK boleh dapat pakai baju Polis, siap boleh lalu bawah pedang lagi

Wilma tengok macam cerita Cinderella plak...Hehehe...Cantik betul DD tu...

comel...

tertanyer jugak nape lah dia pakai baju polis..
agaknyer nak jadi polis tapi tak leh

DOAKAN MOGA MEREKA BERKEKALAN...

Ada juga baca pasal bj Farid Kamil pakai tu. Macam unfair utk org lain.

Me:no comment

Tapi DD mmg cantik n sweet.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF