Jom like page saya, boleh?


Mulakan pagi ni dengan entri yang serba ringkas.. nak jemput uols yang singgah blog saya ni.. just tolong like my page, boleh?

Jemput like SINI yer..

Saya dahulukan dengan ucapan TERIMA KASIH.. 

Ni ciksu belanja korang yer..

 eh.. eh.. silap pula.. belom masak lagi tu.. ;D
minta maap yer.. hihi

haaa.. ini baru betoi.. dah masak.. jemput makan.. ;)

Sedap ke?
sedap je molot ciksu... haha.. uols nak tahu sedap ke tak leh la try buat nanti k.. pahtu komplen la sendiri, boleh.. 

pppsssttt: Next entri ciksu tepek resepi yer ;D


Previous
Next Post »
33 Komentar untuk "Jom like page saya, boleh?"

salam..baru sempat BW..amboi sedapnya pagi2 dah tgok benda makan..huhuh

tinggal nota cinta kat sini...wah sarapan sedap tuu...padai ciksu masak..kami sarapan cucur durian pg ni..eheh..

Sedapnya.....

Cantik....

Rajin cikSu masak :D

Oh ya, MJ dah like page cik Su :D

amboihhh. pagi pagi dah telan kek. hee. :)

done tourisme.

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

waaa..nampak sedap..nanti share resepi ye cksu..sy klau rajin suka juga bnking2 ni..hehe..
ok..nti sy like page tu ye.. :)

Wilma dah like FB Page Qaseh ya :-)

hukhuk..bkn boleh makan tu..uwaaa...xpe, nnti deqla like..skng x boleh sbb kat opis fb cuma boleh buak lunch our...nnti like page deqla pulok yep.. search je mrs erry bercerita :)

hai su...lama kita xchat kan...sedap huda tgk kek tue...

sedapnya tgk kek su...lama huda xsmbang dgn su kan

eeee...rajinya masak kek, bakpola saya nie mls benar kalo bab2 masak kek nie, tp suka mkn...

assalamualaikum qaseh...sedapnya..:)

as salam

dah liked nanti like page akak plaks kat sini
http://www.facebook.com/pages/Craft-n-Crochet-Tihara/263044140375306?ref=hl

kek marbel ke cik sue.. hamboi lama x mai sini dihadangkan kek pulak

lame rase tak buat kek...sdap ye klu dpt bt kek mkn ptg2x gan air teh ke kopi ke..nyum3x...

saya yang terliur nie mcm mane ? hehhehe

balas kunjungan, thanx follow, dah follow back..;-) dah like page...(^_^)

hadoi tgk kek tu xmenahan betoi la hihi

wani dh like hr tu lg hikss

sedapnye cik sue.. hehe.. ok la like fpages cik sue.. nnti nani post kt wall cik su.. hehe

jemput like jugak http://www.facebook.com/nanieybarnieylurviey

siap promote skali.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF