MAHA 2012 Part 2..

Masih meneruskan sisa-sisa perjalanan ke MAHA 2012.. pada 2 Disember 2012..



Hari kedua ciksu masuk melalui Pintu Biru dan merupakan pintu masuk utama.. sebab dari Key El.. dari rumah keluar ke highway KL-Seremban dan terus ke Tol Sungai Besi dan Exit Tol Serdang..

Bagi sesiapa yang datang dari arah Utara/ Selatan juga boleh turun di Exit Tol Serdang dan akan masuk melalui UPM.atau yang dari arah Pekan Serdang/ Serdang Lama juga boleh masuk melalui UPM terus ke tapak MAHA.

Nampak tak tapak parking yang jauh ya amat dari kawasan bertanda
A, B, C, D (ini kawasan Hall), AB ( Agro Bazar), B1 dan B2 (Hall) dan PD (Popular Dish).

Yang bertanda buah nenas tu LAMAN NENAS..
Yang bertanda padi tu LAMAN PADI..
Yang bertanda ikan tu LAMAN IKAN..
Yang bertanda bunga tu LAMAN FLORIKULTUR..
Yang bertanda labu gergasi tu LAMAN HERBA/ SAYUR..

Untuk yang laman-laman ni semua ciksu tak sempat pergi sebab hujan.. just ronda naik tram.. PERCUMA..
Paling geram sebab tak dan nak pi bergambar dengan LABU GERGASI tu.. besaq tau..

  tengok dari jauh.. jadi lah khann..

Dan lagi best kanak-kanak riang sebab ada abang badut.. cer tengok aksi dorang buat belon ni.. 
suke je budak-budak nengok termasuk la ciksu.. layan.. hehe..

1 belon RM1.. cakap je nak bentuk apa.. siap la nanti :D

Belon merah tu bentuk pedang... yang kuning tu `dog`..


Penat doh.. sambung next entry plok.. 


Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "MAHA 2012 Part 2.."

yg badut tu pon ad beli gak..bdk2x punye pasal..layankan jela...

besar MAHA ni rupenya....mst penat nak jelajah semua gerai tu...

adik lelaki saye dr kecik smpai umo skrg 10tahun takut badut,hahaha ntah pape, patot budak2 makin suke kan cik sue

seronok jalan kat MAHA ni tp penat sikit la dgn dukung anak lg,akak pegi hari last je..saja nak jalan2 cari penat hihi

Nenas siap ada laman sendiri eh? Tak termasuk sekali dalam herba dan sayuran. Saya teringin nak pegi MAHA ni. Tapi tempat awam tak tau la larat ke tak nak pegi.

saya datang dari blog Lyd..
hehehe :) ritu nak gi MAHA 2012 gak.. khamis 29/11/2012, tapi tak kesampaian.. date tu yg saya kena admit spital.. so tak jadi terjah durian kat sana.. huhuhuu

husband cakap besar gile maha ni...xlarat dia nk round semua..huhu

mesti ramai org... saya tak boleh la ramai2... pening dibuatnya... tapi teringin nak pi MAHA

dengar cerita tak sanggup nak berjalan sebab terlampau luas kawasannya..

sejak pndah sban ni jgn haraplah nak terjah MAHA tu.. dulu kat putrajaya ada jugak.. beli apa kat sana?

rajinnya berjalan2 kat maha tu.

masa duk msia xpernah ada peluang nak gi MAHA....ramai btul org sampai susah nk parking

mmg salah la ciksu....hehe....dia army biasa ja la,darat jer.....hehe....

Bestnya kalau dapat p..Tp jauh sgt

bestnyer cik su..kalau dekat ni mau wani pun pegi hihihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF