Mari berkenalan dengan sahabat ciksu..

Entri sebelom melelapkan mata.. nak share dengan uols serba sikit tentang rakan blogger baru kita..
Sebenarnya member ciksu ni dah lama berblogging tapi tu la jap-jap ada.. jap-jap tak da.. 
dah macam chipsmore pulak ciksu tengok.. hihi
kalau chipsmore boleh je ciksu ngappp.. ini bini orang, mau laki dia cari ciksu nanti.. haha
Ye la member ciksu ni sebok dengan kerjaya tetapnya di putrajaya dan juga sebagai ahli SHAKLEE.. 
uols ada masalah keguguran rambut tak? 
haa.. kalau ada bolehlah carik member ciksu ni..
klik je SINI..

Untuk pengetahuan uols.. kalau nak tahu ler kan :D

HUDA ni member sekolah rendah ciksu.. dekat SKPJ..
dari darjah 1 hingga darjah 6.. pastu sambung pula ngaji Quran kat taski dekat kampung HUDA..
So, kami ni kira rapat la.. kadang-kadang tu gaduh-gaduh juga.. budak-budak la katakan..
mana tahu nak pikir panjang.. hari ni gaduh.. esok-esok baik la semula.. tapi semua tu kenangan.. kan HUDA

Kalau uols nak tau.. kami punya tarikh besday sama angka tau cuma terbalik sikit.. caya tak
CIKSU 07-02-198?(biarlahrahasia)
HUDA 02-07-198?(biarlahrahasia)

Lagi satu kan nama suami kami pon hampir-hampir sama tau.. cuma beza satu abjad je.. tengok ni..
Suami CIKSU - RAZIZ
Suami HUDA - RAZIF

Dan yang paling MERUNTUN QALBU.. CIKSU dan HUDA sama-sama menantikan cahayamata..

Doakan kami yer.. mana la nak tau kan kot-kot tahun depan kami duduk katil sebelah menyebelah kat
 HOSPITAL SULTANAH BAHIYAH.. ciksu tengok bb dia.. dia tengok bb ciksu.. amin

Jom terjah blog HUDA ..

Picca kenangan kami berdua sebagai bukti.. cewahh 
Huda (bertudung merah).. ciksu (bertudung putih bunga)..
 arwah adik (berbaju melayu putih, bersongkok hitam barisan hadapan)..

AL-FATIHAH..











Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "Mari berkenalan dengan sahabat ciksu.. "

erkkkkkkkk..ciksu lahir 108*? umur dah lebih 900 tahun tu..hehehe

oo..sahabat lama ler nie...okey,..nk g tgk sat

kebetulan yg memang kebetulan. hihi.. bff ye.

sweetnya gambo ni ciksue..insha Allah nanti sama2 dapat baby ye korang bdua..doakan akk sama

keebetulan..adik ciksu meninggal sakit ke? al Fatihah

TQ ciksu kita...kenangan xpenah dilupakan...Insyaallah suatu hari nanti ada rezeki utk kita kan...
Kita nie jumpa alam maya ja, jumpa live xpnh kan..last pun masa raya kat kubur hari tue...miss u cik su

Banyak kebetulannya ye cik su ngan huda.. Ros sentiasa doakan untuk cik su... al fatihah untuk adik cik su...

Ros tak sihat la cik su. Demam selsema n batuk melanda diri. Tu yg tak buka blog tu.. huhu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF