Morning ...

Macam mana hari ni.. semua sihat-sihat ke? kalau sihat ALHAMDULILLAH..
kalau demam-demam, batuk-batuk.. sila berjumpa doktor yer, jangan dibiarkan melarat.. nanti sapa yang susah.. uols juga kan ;)

Dan jangan lupa mulakan pagi kita dengan SENYUMAN :)

So, uols dah cuba ke buat AIR ROSELLE sendiri? Jangan lupe cuba yer.. selain dapat berjimat, kebersihan pon terjamin kan..

Oh ya, nak habaq la kan.. dua tiga hari lepas memang sebok sikit, tak sempat nak bw ke blog uols sebab saya banyak bw ke luar.. hihi

28 Nov ke TIME SQUARE.. tengok fashion show adik ipaq.. sempat la jumpa 
pereka fesyen tersohor Malaysia HATTA DOLMAT dan juga bekas personaliti TV3.. NURFARAHIN JAMSARI uols kenal tak?

1 Dis 2012 pula.. sempat lagi jenjalan ke MAHA 2012 bawa My FIL, My MIL dan anak menakan tapi sekejap je pergi sebab nak kejar masa nak naik bas pula malam tu.. so, dapat jenjalan dekat kawasan ternakan LEMBU dan JENTERA je..
salah satu sebabnya masuk melalui pintu 2.. itu yang terdekat..
Disebabkan tak puas berjalan maka misi kedua diteruskan keesokkan harinya (2 Dis 2012) makanya dapat la meluangkan sedikit masa lagi menjenguk ke MAHA 2012.. yeay.. yeay

Dah hari last kan, so gagahkan juga membawa diri ke sana.. walaupon tahu terpaksa parking keta jauh-jauh dan melakukan aktiviti senaman kaki .. hihi
2 tahun sekali je.. bila lagi kan nak merasai kemeriahannya.. ;)

Ini kali kedua saya menjejakkan kaki ke MAHA.. yang pertama kalinya pada tahun 2008.. masa tu tinggal dekat EQUINE PARK.. dekat je..

tahun 2010 tak pergi sebab masih di Jay Bee.. jauh la katakan nak datang.. hihi... tahun 2012 dapat juga singgah walaupon di saat-saat terakhir.. jadi la kannn

In  Shaa ALLAH panjang umur jumpa lagi MAHA 2014.. Kesahnya nanti yer :)

pppssstt: Sedang gigih membalas bw :)


Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Morning ..."

syoknye dpt pegi MAHA....as jauh sgt nk piiiii....huhuhu

as salam

akak pun penah gi maha thn 2008 n penah tinggal kat taman pinggiran putra..dekat dah dgn equine tu kan..skrg dah ada giant, jusco bagai..lama dah tk jejak sana

salam hari isnin.... moday blus,...

wah bznyer hari2 cik sue, penuh aktiviti,hehe betul tu, mulekan dgn senyuman, brulah hari kite ceria dan bersemangat =)

xpenah gi MAHA.. hubby malas nak bwk bini dgn anak-anak..huhu

Bestnya Cik Sue Jejalan jumpa retis...

packnya jadual ciksu. tp best dapat jalan2. ;)

Wilma tak pernah pergi MAHA :-)
Mesti best kan...

membaca pun dah macam tau cik sue tengah sibuk

teringin nak pegi.mesti menarikkan :)

wah, syoknya dalan jejalan. hiihi

waaaaaaaaaa. gi maha jugak ke? huhu. :)

waaaaaaaaaa. gi maha jugak ke? huhu. :)

Wahhh jumpa HAtta Dolmat ye...
Bestnyer ;D

pegi jgk hari last aritu...hihihi..ntah2x ad lalu sblh :p

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF