Resepsi Farid Kamil dan DD di KEDAH



Jom jamu mata sebelum tido.. macam biasa nak kena tempias seri ibu ngandung la katakan..


Cantik awan..


 Seri ibu ngandung.. :D



Manja FK yer.. :D


Lagi.. sekali pandang macam DD tak make up kan :D


Doa kami semoga kalian bahagia hingga hujung nyawa.. amin
Nak lagi singgah sini

Daaa..


Pppsssttt: malam ni Malaysia lwn Thailand kan..



Previous
Next Post »
30 Komentar untuk "Resepsi Farid Kamil dan DD di KEDAH"

tak make up pun dah cantik. suka tgk dua2 org ni. ;)

Cantik sangat wajah dia tu. ♥♥
A'a harimau malaya beraksi.. go malaysia go!

awan cantik.;pengantin cantik..semua cantik lah..tuan rumah pon cantik..:)

DD memang cantik ^_^
Natural jak make up dia kan...

cantik baju deme nih! moga berbahagia :)

Saya pun suka juga tgk gambar DD. Sangat sangat sangat lawa. Natural. Mekap tp xsampai tahap mengubah wajah asal. Rata2 stail mekap sekarang lawa2 tapi ubah rupa asal. Sangat tidak best, nnti dh tua nk flashback, duk tgk muka org lain pulak. Bila overdo mekap, kekadang laki sendiri pn tergamam tgk, hihihi..kita nak org ckp wah! cantik..bukan wah! lain!? (ada kwn yg cebik & mengeluh kemudian hari sbb bila tgk gambar nampak org lain)

sory, buat karangan plak..heheh

DD tu lawa..xyah mekap pun dh lawa kan mekap dia simple jer..sangat comel

i like kaler yang dorang guna. coklat . cant DD FK sana, sweet as honey . hihi

semoga depa bahagia selama2nya...jgn duk cerai berai macam retis lain la hendaknya

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

comey nyoo diano daniel ni ..hehe :)

smga kebahagian sntiasa milik mereka...

Cantiknya...moga bahagia hingga hujung nyawa

suka sgt tgk muka DD..tambah seri bila dah mengandung ni..tak make up pun mmg dah cantik asli hehe

Cantik sangat DD, berseri dan ceria :D

mcm dh lama tak singgah blog ciksu kan.. :)
suka tngk baju diana..cantik sngt2..

*minta pndngn ciksu sikit boleh?

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/tolong-pilih-untuk-blog-saya-boleh.html

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF