Resepsi FARID KAMIL dan DD lagi..

Tengah layan gambar-gambar resepsi perkahwinan mereka yang berlangsung di Taman Ekuesterian, Putrajaya. Majlis ini adalah sebelah pihak DD yang dihadiri lebih 600 tetamu. Alhamdulillah.
Walaupun simple tapi tetap nampak kemeriahannya kan..

Terutamanya gambar-gambar DD yang berseri-seri. Seri ibu mengandung :)

 Aauuuwww..

Memandangkan usia kandungan masih baru, Diana memberitahu dia belum mengalami simptom ibu mengandung :-*

Sebaliknya, suami tercinta pula yang sering muntah-muntah pada waktu pagi.

"Ada orang cakap, simptom ibu hamil boleh terkena pada ayah :-*

"Apabila saya mengadu pada Diana, dia suruh saya bersabar," kongsi Farid pula.


 Buat apa tu ;D

Bertuahnya.. hadiah dari Mama dan Abah FK ..

Nak lagi tengok SINI .. jangan lupa like sekali k.. 

pppsssttt:
Semoga jodoh mereka berpanjangan hingga hujung nyawa.. sama padan sama cantik :D
tak sabar nak tengok baby depa ;D 



Previous
Next Post »
30 Komentar untuk "Resepsi FARID KAMIL dan DD lagi.."

oh so suwitt, saya under 18. xboleh tgk lagi, haha

tahniah kepada mereka... sweet couplekan,,..

moga jodoh mereka panjang.amin....

semoga kekal hingga ke syurga.. insyAllah.. amin

hahahahhaa..farid kamil yang muntah2?hahaha

Farid Kamil ni org kaya ke? Derang ni tak la kecoh sgt bercinta kan? Tak la macam Scha dgn Awal dulu. Mcm terlampau exposed. Apa-apa pun harap2 DD dgn FK akan bahgia hingga ke akhir hayat.

suke tgk dorg i suweet je..smuge dorg kekal bhgia smpi bile2 :)

org cantik mcm dd tue, make up calit sikit jer dh cantik..

memang sepadan.. tapi tak minat FK.. hehe

Diana tu cantik. Moga mereka terus berbahagia.

Semoga perkahwinan FK dan DD berkekalan hingga ke hujung nyawa...
Suka tengok DD...Cantik sangat...Macam Cinderella pun ada bah ^_^

memang sweet..cheery pun asyik tengok aja pic diowang kat BN..jeles ko..huhu

cantik kan diana, macam bidadari...;-)

as salam

baby meke mesti cute kan...baby kite bila la kan..in shaa Allah:)

cantek nya diorg..huk3..sama padan..

alhamdulillah
2-2 sweet
sure anak diorg comel

salam ibu dtg follow sn...tq follow ibu

Bestnya hadiah depa...so sweet tgk depa

pasangan sama cantik sama padan .. dlm sribu satu sahaja pasangan yg benar2 secocok ! ;)

wahhh.. apapun sweet je dorang ni.. :)

tahniah...dapat kereta...semoga kekal bahagia..

sweet jer dorang ni..sama cantik sama padan

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF