Tak sabaqnya menanti FEBRUARI..

Ini kesah tengah hari kemarin yer.. dok sebok-sebok bw dari satu blog ke satu blog.. sebab masih banyak lagi hutang bw tertangguh yang dok beratur tunggu giliran.. sabaq no.. 

PAS-PAS ikut BARISAN baru ADIL.. kih.. kih.. kih

Tetiba tersinggah kat blog ni.. sebab satunya nak join segmen..
sekali godek pi godek mai..
terjumpa la sesuatu tentang si empunya blog.. yang betoi-betoi menarik perhatian ciksu untuk teruih mengodek dari satu entri ke satu entri.. hihi

Nak tahu apa yer yang ciksu jumpa.. teruskan membaca (kalau tak baca tengok gambar je k).. hihi 

Photobucket

Namanya: Nurhidayah Binti Ismail 
D.O.B: 3 FEB
Nak kenal dengan adik ni sila klik SINI ..


Pastu sambung lagi bw.. eh.. eh.. jumpa lagi..


Namanya: NAZIRAH..
D.O.B : 4 FEB
tak caya cuba uols klik SINI pula..

Eh..eh.. nape ciksu sebok sangat ni pasai D.O.B. dorang pulak?
nak bagi hadiah erkkk ... ;D.. haha.. In Shaa ALLAH.. kalau memori ni masih kuat..

eh.. eh.. ada lagi la..
jom berkenalan dengan mama alya..

My Photo
Namanya: Kak Noen
D.O.B: 5 FEB
Antara sebabnya ialah 

Anak sedara sebelah en.suami a.k.a anak kakak cik suami..



Namanya: Nur Ariesya Aina Binti Mohd Azam
D.O.B: 3 FEB

Adik ipaq ciksu.. 
kami lahir tahun yang sama.. cuma dia awai 3 hari dari ciksu.. hihi
Namanya: Afidah 
D.O.B: 4 FEB

dan
tuan tanah kedaung 

kalau hangpa terror cari la mana satu ciksu :D
Namanya: Ciksu
D.O.B: 7 FEB

Kebetulan sama pula tarikh dengan junior sekolah menengah dulu..
 penah sekali celebrate besday sesame .. kat dewan makan asrama.. 2003 kalau tak silap.. lupe dah.. 


kenangan di Taman PICC.. sewaktu beliau belajar di UPM.. sementara ciksu di Taman Equine..
Namanya: Hashimaton Adawiyah 
D.O.B: 7FEB

Dan tak lupe juga buat Ina..

Namanya: NoorZarina Binti Tazari
D.O.B: 25FEB

Puas menggoggle pic puan blog.. last-last jumpa yang ni.. :D 
nak kenal beliau klik SINI



Suke.. suke.. semuanya FEBRUARI.. 
:D

pppsssttt:
ada sesape lagi bulan FEBRUARI? 


Previous
Next Post »
31 Komentar untuk "Tak sabaqnya menanti FEBRUARI.. "

huda xpnh lupa 7 feb tau sbb tarikh dia tertukar dgn huda punya kan...rindu su

huhu..sy september..klu x, ley geng..huhu

ooo dah jumpa group februari ehhh...

wahh ingt eh ciksue trikh bday mau ayu jnuh nk ingt..hihi

wahh..ramainye februari...deqla mac... geng GSF ramai mac...hihi.. :)

ada lg februari cik su husband wani 6feb hahahahaha

emmm as pun suka Februari sebab abg sulung 17hb Feb.; abg ke2 lak 14hb Feb.; dan adik lak 20hb Feb.....tapi as ni lak Disember...sorang2...mak bln Mei dan ayah bln Jun....depa blh la celebrate sekali...

assalamualaikum qaseh....bestnya boleh sambut besday reramai...;)

berpakat eh semuanya bulan februari. dkt2 lak tu. xdpt la nk teka mana satu. tak cam sgt muka ciksu.

as salam

bagusnye ciksu..akak bulan 3..tak sekapai kita:)

Wahhh ramai nye bulan 2 ye... :)
Tak berapa hari je tu :D

Wah...Ramainya yang D.O.B. bulan Februari...Wilma bulan May ^_^

semua geng cik sue! hihi...besday feb ye..

Wah..berderet bulan 2 eh..hihihi....

Hok aloh. saya lahir bulan julai. nak hadiah . haha *muka xtahu malu :3

feb takde. julai ade ni. hehe.

done nestum dan ikea.

tak pe..kiter bulan 3..hahahah..selepas febuari

eee.. malu...hihihi..ada pic saya sama..;-)

saya...saya...
saya 5Feb..hihi

wahhh meriahnya..ahli gsf byk bulan mac.tmasuk saya.

akak lambat lagi ciksu...entah sempat entah tidak..(✿◠‿◠)

oOhh gitu sebabnya..sy tak sabar tunggu Feb depan sebab insyaAllah en.tunang balik bercuti di m'sia..hehehe

anak2 februari la nih.. cntiknye kak ina tu. :)

wah ramainya anak2 feb...happy birthday in advance kepada semua...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF