Wordless Wednesday: Korang rasa..






Alhamdulillah.. akhirnya bersatu jua : D
doakan untuk kami mudah-mudahan dipermudahkan hendakNya untuk timang cahayamata sendiri.. aamiin ;) 



Previous
Next Post »
40 Komentar untuk "Wordless Wednesday: Korang rasa.. "

mcm surat cinta lama je heheheheh sweet sgt, simpan dr tahun 2005

Kalau lah jodoh tidak ke mana..In Shaa Allah..:)

rasa apa ni? haha.. deqla suka lagu tu... hubby suka jugak karok lagu tu.. auwwww...

Wah.... masa tercatat pukul 3.30 pagi...dasyat betol...hihihi

2005...akak dah kawen 5 tahun..hih
llagu ni best feel sangat masa dok tgk cinta cintun..er sekarang pun bercinta jugak

lagu cinta ciksu ker...

betul2 kalau ada jodoh mmg xkn kemana...wah lama gila tak dengar lagu ney...

auwww.. kenangan bercinta eh. ;)

wah..pewwitt..so sweet.. daripada seseorang yang istimewa ke tu??

surat cinta dari cik abang ke???huhu

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.

anda di tag.
http://wanaowen.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html
=)

wahh tacingnya ciksu baca nota ni :)

salam...
pekabar di hari minggu ni.????....rindu rasanya dengan Qasihnyarania.....

ni mesti cik abg bg masa zaman bercinta dulu kan

khazanah bertahun² ni masih disimpan ye. hehe.

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

kalau bongkar surat cinta dedulu.. ada ada juga buat camni.

Betul tu, klau doh jodoh tak kemana, kena usaha :)

assalamualaikum qaseh....betul tu kalau dah jodoh x kemana...:)

kalau dah jodoh x kan kemana...:)



xkan lari gunung yang dikejar..huhu

wah wah , apa tu apa tuh, dari kekasih ahti ke? hihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF