30 January 2013

Alhamdulillah Menang GA


Terima kasih buat TENGKU IJI sebab inform sia tentang kemenangan ni ;).. sia hargai sangat-sangat tau ^-*


Pemegang no.37.. alhamdulillah..

Sia dapat voucher RM5 by Cabaranskc. Apa tu Cabaranskc.. singkatan Cabaran Sihat Kurus Cantik - Felinna Beauty.


Jom like Fan Page Cabaranskc klik SINI.

Tahniah buat semua pemenang  ^-^. Kalau uols ada join boleh check kat SINI

pppsssttt: Kemenangan pertama 2013. Selepas ni semua yang berkaitan GA kat belog ni.




37 comments:

Mrs Velentine said...

tahniah

Kesuma Angsana said...

tahniah ye !

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

P.A. said...

Wah!! Tahniahhhhh...tumpang epi yer...:)

Farah Waheda Wahid said...

wah...syukran...Alhamdulillah... congrats Cik Su...kita tumpang gembira nih... ^_^

Amanda Suria said...

tahniah...

Chic Na said...

tahniah ciksu.. ;)

CeqGu said...

tahniah ciksu.....cikmanis tak pernah menang apa2 lagi setakat ni.

nur hidayah said...

tahniah yer..huhu

Cik Aini said...

wahhh
rezeki tu Ciksu..tahniah2 :)
mahap tu kalo beli.hehee

ct cheery said...

tahniah dear..hehe

Nieyxzha Hassan said...

tahniah ciksu ^^

~AmyLiana86~ said...

wah tahniah kak..amy mmg jarang masuk ga nie..hehe

aimaniman said...

Dofollow blog cute ni..
Tahniah atas kemenangan.. tu yg bestnya join ga, kalau menang dan ada tuah... kalau x, mcm malas je kann...

Tihara said...

Syonok nye..alhmdulillah murah rezki

Riedaffya ibrahim said...

tahniah yg mng ga

Lissa LaLissa said...

tahniaahh~ ^^

Faizul Osman said...

tahniah sb menang...

Cik Nur said...

tahniahhhh... :)
rezeki tahun baru...

Nor Salmi said...

Wah, tahniah ye!

Budak Kampung said...

tahniah2 kak

rohayu osman said...

tahniah...

NaZiRaH @ Ezyra said...

ciksu, tahniah, saya pun menang juga GA ni, saya no 2, menang phone case, alang2 dah singgah ni nak gtau la saya tag ciksu untuk join GA ni plak, hihihi, mana tau ada rezeki..;-)

http://www.puterikasih.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasih-com/

esok malam tamat tempohnya, sempat lagi nak join ni..

nea lopah said...

Tahniah...semoga d murahkan rezeki berganda.

jaa jaa said...

tahniah...moga tahun ni akan menang lebih byk lg..

SeputihSalju said...

tahniah su.. :-)

MystoryPic said...

Tahniah.... boleh la shopping lepas ni

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam sis..
wah..tahniah! rezeki..
alhamdulillah.. :)

Haryati Faizal said...

tahniah ye...

hazwan hairy said...

tahniah..hery klo GA ni mmg susah gila nk dpt..haha..x lucky

ros_reeza said...

tahniah Cik Su :)

Ratu Hatiku said...

Wah bestnya.. tahniah ya.. :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah cik su :-)

Nisah Idham said...

congrats cik su :)

jaakechik said...

tahniah ciksu! hehehheee....

Cik Nur said...

tahniah ciksu....

Mimi Azirah said...

tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...