Dato` Siti Nurhaliza Singgah blog ciksu.. hewhewhew

so sweet...
Dup dap.. dup dap.. dup dap.. jantungku berdegup kencang sewaktu meneliti senarai komen yang ditunggu.. dalam hati berbisik "nape pulak ni"..
Scroll punya scroll punya scroll. Tetiba mata ku terpaku pada satu nama yang tidak asing lagi.. 
 DATUK SITI NURHALIZA..
 #baca dengan nada terkejut beruk hokey..

 Siap request resepi baru lagi u.." issshhh.. biaq betoi"..
Iya la kan saya kan suka taruk nama lagu Dato` Siti dalam resepi saya.. hihi

Macam tau-tau je Dato` Siti tentang hobi saya yang satu tu. Sebelum ni saya ada  buat Bubur Pulut Hitam Cindai lepas tu Nasi Goreng Nirmala 
tetiba Dato` request Kuetiow Ku Mahu la pula.. macam mana.. mahu ke?

 Lima saat ciksu rasa masa macam terhenti seketika
1.

2..


3...


4....


5.....

"Eh.. biaq betoi".. #sambil gosok-gosok mata yang tak gatai tu. Nape tak percaya ke..
Ciksu ada bukti tau. 
 Buktinya
 ^-*
 

 ^-*


  ^-*


 ^-*

surprise.. jangan jeles u..
  ^-*


  ^-*


  ^-*


  ^-*
Datuk Siti Nurhaliza said...
  • hai ciksu..tokti datang ni nak baca blog ciksu..hehehe

    tima kasih la yer sebab ingat besday tokti..jangan lupa besday adik tokti esok..lalalala~

    tokti nak request resepi baru boleh x? nak 'kuetiow ku mahu', boleh x? hehehe
  ^-*


  ^-*


  ^-*


  ^-*


  ^-*


  ^-*


 ^-*


 ^-*


 ^-*


^-*


 ^-*

Tipah tertipu.. grrrrrrrr...  
 
  ^-*


  ^-*


  ^-*


  ^-*


 ^-*


 ^-*


 ^-*

nak kena tau Capital H.. '',

 Saja tau.. sebab Capital H memang tahu ciksu peminat Dato` Siti.. 

******************************************************
Alhamdulillah.. itu yang mampu diucapkan buat Dato` Siti. Bersyukur sangat.

Akhirnya..

  • “Inilah imej Siti untuk usia 34 tahun dan Siti harap penampilan baru ini akan terus kekal sampai bila bila,” ujar Siti Nurhaliza yang kini sedang dalam tempoh bercuti dari sebarang aktiviti seni.
Bercakap kepada Berita Harian hari ini, Siti Nurhaliza mengesahkan sendiri yang ini merupakan imej baru beliau bersempena sambutan hari lahir yang 34 pada 11 Januari 2013 yang lalu.


Rentetan dari entri ucapan buat Dato` Siti.  


''Oh..
manisnya

senyuman
mu''..
alhamdulillah
Eh.. eh.. ada iras saya la.. hihi perah santan sikit, boleh?
Semua gambar adalah dari facebook kakak ipar Dato` Siti Rozi Abdul Razak.. ;D

tenq budiey.com

  
Previous
Next Post »
50 Komentar untuk "Dato` Siti Nurhaliza Singgah blog ciksu.. hewhewhew"

alahaiiiiiiii..comeyyyyyy nyer dato siti..cair air mate ni haa..

Ish ciksu ni…buat kak intan nyer jantung pon duk dup dap dup dap…ngeeeee

alaaaaa cik su ni mas ingtkan betol la
berdupdap gak..ye la jeles sangat tau..
sbb mas ni minat sgt dgn ct...
mmg menjadi la akak wat..

betul ka palsu nihh??hahaha apapon tahniahhh

he he he.... dah excited dah ek cik su? ^_^ tapi In Shaa Allah...mana tau satu hari nanti betul2 dia singgah sini?

cantiknya tokti.... semoga imej ni terus kekal pada dia

HAHAHAHA.. HADOILAH.... KENE ADD ROZI BARU BLH NAMPAK... KOT GAMBAR² TU.. TP TGK DAH RAMAI BLOGGER AMIK.... DR BLOG LAIN²... OKLAH TU KAN...

Buat kaka surprise je ingatkan CT dah ada blog bolehlah geng juga kan hihi...

Dia lebih cantik tanpa make up tebal macam kat tv tu kan. kat tv siti nampak tua, without make up yg tebal2 tu, dia nampak lagi muda plak dari akak........aihhhhhhh tak leh jadi ni...malam ni nak tempek bedak sejuk la wakakaka

alamak..kak siti malu tau sebab ciksu buat entry khas utk kak siti..:p

hahahahahahaha..sejak bila H tukar jantina ni..?


apapun..tok ti mmg cantikk sangat..! Nur sendiri penguna tegar produk dia...

tapi tak cantik2 mcm tok ti..hihihi..

arghhhh...tertipu juga...hehehe..majuk dah..

subhanallah, cantik sangat siti kan? :) heeeeeeee :D done follow..:) terima kasih sudi follow blog ros..:)

subhanallah, cantik sangat siti kan? :) heeeeeeee :D done follow..:) terima kasih sudi follow blog ros..:)

manalah dia ada masa nak singgah blog kita kan..kalau ada kan best :)

salam :)

ayie mula2 baca suspen jugak...ingatkn betul2...adehhh..haha

hohohoho..kalau la tokti betul yang bagi tu memang bangga habis la.

alhamdulillah dah bertudung penuh

Nnti akak masak sambal hitam cindai. mkanan fofular k.lipis.

tertipu.. hehhe saye turut teruja & tertipu.. muahaha

isk..suspen pulak bace entry cik Su ni..hihihi..ingtkn btul2 tadi...hihi..=D

arghhhhh..tipah tertipu...mmg kak fieda ingat sungguh2 doh tadi..beria doh klik link nama datuk siti..

hahahahahaha.. memang terserlah kenakalan si capital H ni..hahahha

hehe... tok ti pun tok ti laaa... :)

sempat ke dato ct nk blogwalking?

Ei... Capital H beri CikSu harapan palsu. Sampai hati. Hehehe.

Cantiknya kulit Tokti kan? Apa yg dia pakai? Simplysity je je?

he he he..but tok T mmg lebih cantik lepas bertudung penuh ni kan

mmg cantik gila..suka sangat nampak muda sungguh dia..mulusnyer kulit itew

Ada juga yg mengusik ya.. minat benar dgn tok ti ;)

BUI PUN PEMINAT DIA..DH HAMPIR PERCAYA TADI..HAHAHA

hehehhehe...saya pon minat gak tau dato siti tu..dari dulu lagi..alhamdulillah kalu die dah mula bertudung litup..manis kan die....

Hihihi...pdn muke terkono..haha...deqla just suke lagu2 tokti..tp x minat dia..huhu

cik su ni buat saspen jer....cantik dato ct bertudung

wow!!!
siti...

http://nasitanamaku.blogspot.com/

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF