Kl Sogo`s 19th Birthday

Jom pakat ramai-ramai kita ke SOGO, Key El 
pada 25 dan 26 Januari 2013 sempena ulangtahun yang ke sembilan belas.

Bagi yang belum mempunyai  `S Card Membership` bolehlah memohon dengan harga  yang lebih murah berbanding dari hari biasa. Bagi yang sudah ada hanya perlu perbaharui saja. Bermula dari 11 hingga 26 Januari 2013. Masih belum terlewat. Hanya tinggal beberapa hari saja lagi.

Ayuh kita membeli-blah.. lalalaaaa..

pppsssttt: Nanti kalau `iklan` ni menonjol uols boleh lah klik untuk keterangan lanjut ye.. me acih ;D

 
Previous
Next Post »
25 Komentar untuk "Kl Sogo`s 19th Birthday"

mesti sesak ni cik sue..gerenti!

Adehhh...sogo la sogo..mngapakah kamu membuat sale...hahahha :D

Owh...tak sanggup nak bersesak-sesak.

iklan tak menonjol la pulok utk klik2...

lama dh tak gi sogo..jrg dh gi Kl sejak cheras ni dh maju..byk shooping kompleks dh kat sini..sue..kak fieda pun tak reti nk bagi tips pasal nk dpt be..kak fieda pun dh lama tak buat tips2 nk dapat be tu tp masih juga diberi be..agaknya atas rezeki kot..sue satu ari nanti mesti sangkut punya..

bestnyee selamat bershopping!!

wah, mesti sale giler2 nie.....bestnya.

kalo dekat..konfem pegi..mesti rambang mata nk shopping

Masa Ros dok KL, nilah tempat yg selalu pergi selain Masjid Jamek .. hihi

makk aiii...jauhnya smp nk ke key el..jenuh ai ciksu :)

sue, pasal ga tu... a'aa saya mmg ada buat.. tp sorry tau.. saya dah cari sponsor.. sy xtau plak sue pun nak sponsor.. segan nak tanya... lgpun kali ni sponsor bkn dikalngan kawn2.. kali ni GA xda follow or like.. just wat entry je... tu yg x offer kengkawan tu... sorry tau..

kak intan x pi dah...huhu..duk keja pi jusco ja la ni..koh koh

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF