Lagi KHASIAT mengenai BARLI

Alhamdulillah. Ramai yang suka minum Air Barli. Tapi ada juga yang tak minum.. mmmm, tak dapet sia nak nolong :)


Meh nak share lagi dari kotak komen yang sia dapat mengenai Barli ni. 





pppsssttt: Jomla try minum bagi yang tak pernah minum tu ;)
try sekali mesti nak lagi. Tak boleh makan barli just try minum airnya dulu.. :)

 

Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Lagi KHASIAT mengenai BARLI"

lyeen xpernah minum air barli..hehe..xpernah nmpk pun mcmna buah tu..kesiankan..eheh

duk asrama time skola dulu2 mang selalu minum, terima kasih kpd makcik dewan makan sebab menyediakan air barli :D

kalau demam bagus sangat minum

hurm.... dah try banyak kali..
tetap tak on jugak.. aduhai!!

nur suka bali...!
mmg elok untuk kesihatan.. :)

oh yeker.. bagus jugak yer amalkan barli ni.. ni rasa nak beli stok barli.. leh amalkan minum hari2..hee

..mmg byk khasiat barli ni..tp ntah la, tekak x lalu nk minum :p

semalam baru je minum kat kedai mamak

saya suka minum air barli tapi orang selalu gelakkan saya macam dah takde air lain nak order. hahaha

suka jugak minum tp kena letak something cm kordial. huhu..

biasanye sy mnum kalau sakit tekak..lepas mnum Alhamdulillah tekak akan rasa lega..

oh my peberet air..
barli suam.hehehe

kak fieda suka sbb org kata dapat sejukkan badan..

barli memg bagus tuk lawaskan air kencing..lagi satu kalo badan panas...minumla barli kerap..insyaAllah..ok

btul..dulu akk pernah kena kencing kotorr..mmg barli penawarnya tapi jangan g kacAU air gula byk sangat..selain itu baik untuk buah pinggang juga

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF