Nieyxzha maaafkan

Ciksu. Dari semalam lagi dah cuba masuk ke blog Nieyxzha tapi tak jugak-jugak berjaya

Nape ye?

Saya guna Firefox. Nak kata line saya yang problem tak mungkin sebab blog yang lain boleh pulak masuk macam biasa. Buktinya, yang lain semua boleh cuma blog Nieyxzha aje. 

Acaner nak bw nie.. huhu

Ok tak putus asa lagi masih lagi mencuba.Cuba dan terus mencuba.

Kali ni cuba try pulak bukak guna google chrome. Hasilnya tetap mengecewakan juga. Nak nanges lah, boleh ;(

Ada sesiapa yang mengalami masalah macam saya. 

Minta tolong, boleh?


Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Nieyxzha maaafkan "

kak nieyxzha guna .my..memang semua blog guna .my ada problems dengan DNS server..blog saya pun tak boleh nak buka. sobsosb. Saya buang domain .my baru okay.

mmg dot my de masalah sikit sekarang ni...

harap cepat pulihlah..nur pun xdapat nak BW blog rakan2 yg gunakan dot my ni...

ada jugak mengalami situasi macam tu hari tu Cik Su... tapi tutup browser bukak balik dah occay jer... kena try banyak2 kali kot?

psst psst... Cik Su masak apa hari ni?

Domain .my memang ada masalah kak.. Bnyk yg dah post psl tu and bnyk jugak tak boleh bukak blog yg berdomain .my. Chill.. :D Kejap je tu katanya. Hehe.

a'a xdapat masuk yg pakai domain .my ni ciksu..ntah naper

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

ciksu..memang ada masalah.yg guna .com pon ada juga yg x boleh masuk...blog mimi kak intan nak masuk x boleh2..sedih lak sebab nak pi jumpa kawan2 di alam maya..rindu kat entry dia..nak cuba lagi..dari semalam nak pi wish besday kat anak mimi

Sekarang ni semua blog berdomain dot my semua bermasalah...asiahost tengah upgrade server diaorg..

salam sue
TA melawat mlm minggu.nanti ta try ye.

blog yg ade domain my mmg tengh de problem sebb die nak naiktarfkn ape ntah...

mmg blog yg berdomain sendiri ada masalah..kita tak boleh nak masuk..harap masalah tu tak lama...

semua blog yang guna domain dot my tak boleh buka cik su sejak semalam. tp ada cara dah untuk buka. cer tengok kat blog kak ina(intan berlian).

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF