Pengikut Ramai tapi Pembaca

Boleh lah boleh.. hahahaaaa..

Alhamdulillah sebelum Januari melabuhkan tirainya pengikut sia dah pon satu ribu. 
Ni lah wajah-wajah pengikut sia dari mula. Tima kasih uols. Sayang korang ketat-ketat, boleh?


Pengikut yang pertama comfirm la tuan punya blog kan.. hahahaaaa.. masa ni nak try mengetest la kononnya. 

Cer tengok balik aci uols pon buat benda yang sama juga kan.. kih.. kih.. kih. Amacam ada baguih ka siap tulih nombot lagi tau. 

Ada yang masih singgah dan ada juga yang sudah hilang entah ke mana. Mungkin mereka juga bizi atau sesuatu masalah yang tak dapat nak dielakkan. Adat lah tu dalam dunia blogging ni kan ;)

Yang kedua tu member sekolah rendah sia. NURUL HUDA ABU HASAN. Masih aktif tapi kadang-kadang ada.. kadang-kadang tak da juga.. macam chipsmore. Bizi ngn keja juga di PUTRAJAYA :)

Member yang MASHITAH ISMAIL tu dah lama menghilangkan diri. Hanya aktif di muka buku dan tweet-tweet aje. Blognya dah bersawang.. hihi.. pon bizi sebab keje di PUTRAJAYA juga.
Sia banyak belajar dengan MASHI dulu.

Yang masih aktif dan makin maju ke hadapan KAK FIEDA dan INTANBERLIAN.. haa, sapa yang tak kenal dua blogger femes di amos ni kan.
Kalau tak salah saya inilah komen pertama dekat blog kak fieda. terfikir macam mana nak join sedangkan tak kenal dorang..
Oh yaa.. dulu sia guna nama PU3 ye. Jangan salah paham errkkk. Detik perkenalan sia dengan KAK FIEDA bermula dengan entri ini :D

Ini pula detik perkenalan dengan INA.


Bayangkanlah pengikut yang ke sebelas dan lima belas ini masih lagi berhubung dengan sia. Dah ghasa macam jiran sebelah ghumah(blog) je walaupon belom pernah bertemu.. hihi

Dua blog ni wajib terjah walaupon kadang-kadang singgah tak tinggai jejak. Singgah baca entry pastu blah.. hahahaaaa. Al-maklumlah blogwalking guna hp je. Kadang2 taip padam.. taip padam.. :)

Oh ya, bulan depan blog INTANBERLIAN buat GiveAway. Jom pakat-pakat kita join, nak ;)
Hadiah gempa-gempaq yu ;).. banner GiveAway pon cun melecun. Kalau nak tengok hadiah klik banner kat bawah tu.


Bagi sia bukan senang nak dapatkan PEMBACA yang setia berkunjung. Banyak kriteria yang perlu diperbaiki baik dari segi penulisan mahupon entri yang dipublish. Sebaiknya haruslah entri yang banyak memberi info dan manfaat kepada semua dan bukan hanya sekadar coretan kosong sahaja. Idea amat diperlukan untuk membantu penulisan yang baik.

PENGIKUT dan PEMBACA amat penting untuk setiap blog kerana mereka adalah penyumbang traffik. Sia menghargai sangat-sangat. 

Pendek kata kalau tak ada PENGIKUT macam mana nak dapat PEMBACA. Bagi sia kedua-duanya amat penting. TAPI pembaca lagi penting kan :)
Dari pengikut terus bertukar jadi kawan alam maya yang jauh di mata tapi dekat di hati. Betul tak?

Ramai PENGIKUT belum tentu ramai PEMBACA kan. Kalau boleh nak cari pembaca yang setia ke sini. In Shaa ALLAH. 

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA FOLLOWERS 
BLOG "QASEHNYARANIA"
 AII LAP UOLSSSSSS..

pppsssttt: In shaa ALLAH.. kalau teda aral melintang 07-02-2013 ada sesuatu buat uols yang masih setia di sini. Nantikan :)
  


Previous
Next Post »
44 Komentar untuk "Pengikut Ramai tapi Pembaca"

Subhanallah.. rajin nyer sampai boleh ingat senarai follower awal2 dulu...

nama MV takde..huhu,,tapi MV pembaca & pengikut blog ni

i nak lap u jugak lah :)
Thanks sudi singgah blog towmater mamavogue :)

huhu...nm kite xd

kak email kat iman addrs

seliparputih90@gmail.com

hai cik su kebetulan jumlah folower kita sama laa 1001...tapi 1000 jer sebab akak pun folo blog sendiri gak..hahaaa..

psst..napa ek..update blog cik su xkeluar kat dashboard akak..mujur ada dlm blog list..boleh jenguk selalu...

;-), tak sabar plak nak tunggu 7hb...ciksu, nak sampai bulan kelahiran kita dah kan..yey!

Sama-sama. :D. Tima kasih jugak kat ciksu sbb jadi pembaca blog saya.

Tak pe la ciksue, selagi ada kudrat dan masa, cikgu singgah jer kat blog kaya makanan milik ciksue ni.... hehe....mungkin ciksue kena tambah cerita lain skit kot selain masak2. resepi tu teruskan sbb ada ja orang duk cari resepi. ewahhh memandai pulak cikgu anis ni. padahal sama jek kes dengan ciksue hehehe. Psssttt BE tak pernah dapat pun!

insyaallah...cuma kdg2 xsmpt aje nk berblogwalking nie...huhu tau2 aje la cik P.A. ni bz aje...apapun TQ jugak pada tuan punya blog yg dtg ke Seroja Tiara yer :)

apakah itu? adakan 7/2 tue tarikh mega giveaway jgk hehehe

wah, sungguh saya tak sangka sue blh godek2 n ingat semua ni.. hihii

seriously saya sendiri dah lupa camna leh kenal sue... dah tua camginilah sue.. byk benda dh lupa.. hihii

sedeh deqla xde dlm list..uwaaaa... sobs.. hihi..kena lebeh giat la baca dan komen blog sue nih.. :)

7.2.2013?? tarikh amy check up..hehe

nnapa nama saya tak masuk senarai ni huh!!! dah dtg pun lalu lalng jerkan.. hahahahaah.. mmglah...

Insya Allah akan setia baca.. tapi kadang2 tak sempat nak komen.. hehe

I LAP U TOO DEAR...hehe akk kenal ngan kak fieda n ina intan berlian2.mmg sangat suka kawan ngan dorg=)mmg kalau bleh suka juga blog yang banyak isi..banyak ilmu bleh dapat=)

wah....x sbr tggu tarikh tu..ahhaa...:D
btul tu akk pembaca n pengikut mmg sama penting..:)....lope u tooo..ahahah

Tahniah. Pengikut makin bertambah.

*a'aa betoi tekaan sue tu.. jaa firset saya second n karimah third :-)

Cik Sue.. I lap U too tree for five six seven eight nine ten & moreeeee

terbaik lah..terus success cik su

wah, Cik Su mengimbau kenangan lama ye.. hihi..

wahh..tahniah2!!
husna pon baru 7 rat lebih..

setuju!! yg paling penting, pembaca yg setia..=)

kak ina n kak ayu tu mmg baik...:)
xsombong..

lap u byk2 la cik sue...seronok jugak mengimbau kenagan lalu ni kan..mcm zaman sekolah2 plk rasanya..tu la kak fieda pun nk berterimaksih byk2 kat sue sbb sokmo2 gak singgah blog kak fieda..kak fieda pun pelik kwn2 blog yg dulu2 ramai yg dh ilang gitu jer..syg sgt2 kat kwn2 blog yg masih setia dgn kita kan..

apakah itu hehe..

jangan lupa join random 25 http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tag-25-random-facts-about-me.html

wah! dah sampai seribu dah... nieza blom lagi merasa...cayalah cik su ^^

tak ingat la mula2 kita kenal cemana. hihihi.. lep u too ciksu.. ;)

betul2..
x beseri kalo xd pemabaca sbb nk kongsi kan..kalo ramai pengikut pun tp x mesra alam x best gak kan..

erkk..ai baru ikut Ciksu Kan..salam kenal.hahaha

ada apa dengan tarikh tu??su nak buat giveaway ke??hihih

kita pun pengikut lobaksusue jugekkk... heheheh... *bukan pengikut ajaran sesat yea wak...

wah ni xsabar tunggu 7/2 hehehe..agaknya apa tu yer

ehem,,ehem.. awat ngan tarikh tu Cik Su? anything special? Ros pun tak sabar nak tau ni.. hihihi

haaaa..nama saya takde..away kecil hati..:p

hehe..walaupun nama kak intan x ada..tapi kak intan tetap setia dengan blog ciksu ..cewah..hehe

biasanya mcm tuh la...kalo busy memg kejap ada kejap xde

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF