Segmen 3 IN 1 by JIAKREATIFELT

Disebabkan BLANK..  

Jom join segmen nak? Kalau nak uols klik BANNER cute kat bawah ye ;D

 

Tadi BW ke blog IMAN.. tetiba.. terjumpa.. terasa.. terjoin ;)
Hahahaa.. boleh pulak ceng gitu ye, biasa la tengah mamai makan obat la katakan :D

Yang sebenaq-benaqnya saya baru je jadi Follower blog JIA tapi tak ingat la pulak yang ke berapa.. maap ye ;).. tapi saya orang yang ke 782 like fanpage FB :)

Followers kesayangan saya ialah 
 Ni pulak fanpage FB. Kalau nak like klik sini


SEGMEN BERMULA DARI 24/1/2013-16/2/2013
Itu saje buat masa sekarang :D

pppsssttt: selamat bersegmen dan salam kenal :D

  


Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "Segmen 3 IN 1 by JIAKREATIFELT"

hi saya cikmanis,salam kenalan ciksu hihihi.

terima kasih sebab sudi joined.:) follow yang ke 972 dan dah like fanpage.slm kenal

salam kenal juga sis..moga ukhwah berkekalan hendaknye :) *huggsss*

Selamat bersegmen Cik Sue :)
Ros selalu gi danga je petang-petang. Kat stulang tu lalu je. nak singgah macam takut tengok gelagat orang bila malam-malam. ada yang mabuk.. huhu.. dalam the Zon tu ada macam-macam ke Cik Sue?.. macam kat bukit kayu hitam tu ke?

selamat bersegmen kak cik sue :) hee

Hey ,dari segmen yg sma . datng follow dan like awak hope follow dan like balik kayy
http://dayahdanish.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

dari segmen yang sama . follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-3-in-1apakah.html

dari segmen yang sama . :)

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

dari segmen yg sama.. meh lake blog sy plak >.<
http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF