11 January 2013

Selamat Hari Lahir buat Dato` Siti Nurhaliza

 
Alhamdulillah.. hari ni bertambah lagi usia penyanyi kesayangan hamba.. 11 Januari 1979..
berapa umur TokTi uols pandai-pandai conggak sendiri hokey ;D

SELAMAT HARI LAHIR..  
Umur makin bertambah kan. Doa saya semoga Allah memanjangkan usia Datuk` Siti Nurhaliza. Semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa dimurahkan rezeki untuk menimang cahayamata. Amin.

Dan paling saya harapkan semoga suatu hari nanti Datuk Siti Nurhaliza akan diberi hidayah untuk bertudung penuh macam gambar di atas. Comel. Aamiin.

Oh yaa.. tak lupa juga semoga Datuk K cepat sembuh.. 

Nak tips kecantikan dari Datuk Siti Nurhaliza. Jom tengok sesame, nak :) 

pppsssttt: kalaulah Dato` Siti ada baca entry ni kan bagus.. ;D



27 comments:

Mira Adzlia said... [Reply to comment]

hihi..mst dato ct tgh bce entri nih..hihi...hepy besday utk beliau :)

Masya said... [Reply to comment]

akak pun ada buat entry kat tok ti... gambar hari lahir dia yg terbaru mmg dah bertudung litup harap berkekalan..

Kakzakie said... [Reply to comment]

Tak dapat celebratelah tahun ini sebab Dato'K masih di wad kan.. kesian..

lelamaisara said... [Reply to comment]

ha ah suke tgok ct bertudung litup kan...tapi sayang ....

Deqla manjew said... [Reply to comment]

owhh minat siti eh.. hihihi... apapun selmt hari lahir dato'.. =)

♥♥ Mas ♥♥ said... [Reply to comment]

THANKS sudi follow mas...
wah my idola tu citi tu...hhihiih

Wirda Amir said... [Reply to comment]

Salam Jumaat Ciksu...

cantiknya kalau kita menutup aurat dgn sempurna,mengikut syariat yg ditetapkan islam...

Mas Zull said... [Reply to comment]

assalamualaikum qaseh...selamat hari lahir dato CT...:)

Cik Nur said... [Reply to comment]

selamat ulangtahun kelahiran kak siti...

Cheq Kaq said... [Reply to comment]

selamat hari lahir dato siti..minat sgt kat dia dulu..skang dh kurang sikit..hehe

Arina Shamsul said... [Reply to comment]

cantik je ct kan :)
pas ni nak masker putih telur juga la..hahaha.

CeqGu said... [Reply to comment]

Ehemmmm ni wakil tok ti dtg singgah blog cik su kikiki.........kami kawan tau......kawan seumur hehehe.....beza sebulan jer......

Psssstttttt betul ker nak pos ehem ehem tu ke brunei? Xnyusah ker cik su ke.....

Tihara said... [Reply to comment]

haah bertambah manis jika bertudung litup :)

Datuk Siti Nurhaliza said... [Reply to comment]

hai ciksu..tokti datang ni nak baca blog ciksu..hehehe

tima kasih la yer sebab ingat besday tokti..jangan lupa besday adik tokti esok..lalalala~

tokti nak request resepi baru boleh x? nak 'kuetiow ku mahu', boleh x? hehehe

yana yani said... [Reply to comment]

lepas basuh buah roselle terus jer cicah kicap..kuah dia bagi pekat sikit macam kuah rojak buah tuh

hazwan hairy said... [Reply to comment]

comel gila dato ct pakai tudung..amin..

Farah Waheda Wahid said... [Reply to comment]

memang comel siti pakai tudung penuh tu... saya pown suka tengok...

oooo...peminat tegar dato'siti ek... ^_^...

ros_reeza said... [Reply to comment]

selamat ulangtahun kelahiran jugak buat siti ye :)
cik su, siti memang dah baca entry ni tadi.. dia bagitahu Ros.. hihihi..

me shuhada said... [Reply to comment]

Happy bestday utk dato'ct. Yes, doa kan semoga terbuka hati nak bertudung penuh ye. Aminnn.

boni kacak said... [Reply to comment]

selamat hari lahir siti nurhaliza.. semoga diberkati umurnya, dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan sampailah bila-bila..amin..

NoEn said... [Reply to comment]

comey kalau ct pakai tudung

MAZLIZA ABD RAZAK said... [Reply to comment]

lagi comel kalau terus pakai tudung tutup semua cam pic no.3 tu

sal ya said... [Reply to comment]

katanya dia dah bertudung bersempena dgn meningkatnya umur dia.

Cinta Misteri said... [Reply to comment]

Tk minat dia....sorry

Cinta Misteri said... [Reply to comment]

Hahahaha....lawak komen Capital H. Menyamar yeppppp!

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply to comment]

dato ct pakai tudung bertambah cantik

Myra Jay said... [Reply to comment]

Alhamdulillah, happy besday TokTi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...