Selamat Hari Lahir buat Dato` Siti Nurhaliza

 
Alhamdulillah.. hari ni bertambah lagi usia penyanyi kesayangan hamba.. 11 Januari 1979..
berapa umur TokTi uols pandai-pandai conggak sendiri hokey ;D

SELAMAT HARI LAHIR..  
Umur makin bertambah kan. Doa saya semoga Allah memanjangkan usia Datuk` Siti Nurhaliza. Semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa dimurahkan rezeki untuk menimang cahayamata. Amin.

Dan paling saya harapkan semoga suatu hari nanti Datuk Siti Nurhaliza akan diberi hidayah untuk bertudung penuh macam gambar di atas. Comel. Aamiin.

Oh yaa.. tak lupa juga semoga Datuk K cepat sembuh.. 

Nak tips kecantikan dari Datuk Siti Nurhaliza. Jom tengok sesame, nak :) 

pppsssttt: kalaulah Dato` Siti ada baca entry ni kan bagus.. ;D



Previous
Next Post »
27 Komentar untuk "Selamat Hari Lahir buat Dato` Siti Nurhaliza"

hihi..mst dato ct tgh bce entri nih..hihi...hepy besday utk beliau :)

akak pun ada buat entry kat tok ti... gambar hari lahir dia yg terbaru mmg dah bertudung litup harap berkekalan..

Tak dapat celebratelah tahun ini sebab Dato'K masih di wad kan.. kesian..

ha ah suke tgok ct bertudung litup kan...tapi sayang ....

owhh minat siti eh.. hihihi... apapun selmt hari lahir dato'.. =)

THANKS sudi follow mas...
wah my idola tu citi tu...hhihiih

Salam Jumaat Ciksu...

cantiknya kalau kita menutup aurat dgn sempurna,mengikut syariat yg ditetapkan islam...

assalamualaikum qaseh...selamat hari lahir dato CT...:)

selamat ulangtahun kelahiran kak siti...

selamat hari lahir dato siti..minat sgt kat dia dulu..skang dh kurang sikit..hehe

cantik je ct kan :)
pas ni nak masker putih telur juga la..hahaha.

Ehemmmm ni wakil tok ti dtg singgah blog cik su kikiki.........kami kawan tau......kawan seumur hehehe.....beza sebulan jer......

Psssstttttt betul ker nak pos ehem ehem tu ke brunei? Xnyusah ker cik su ke.....

haah bertambah manis jika bertudung litup :)

hai ciksu..tokti datang ni nak baca blog ciksu..hehehe

tima kasih la yer sebab ingat besday tokti..jangan lupa besday adik tokti esok..lalalala~

tokti nak request resepi baru boleh x? nak 'kuetiow ku mahu', boleh x? hehehe

lepas basuh buah roselle terus jer cicah kicap..kuah dia bagi pekat sikit macam kuah rojak buah tuh

comel gila dato ct pakai tudung..amin..

memang comel siti pakai tudung penuh tu... saya pown suka tengok...

oooo...peminat tegar dato'siti ek... ^_^...

selamat ulangtahun kelahiran jugak buat siti ye :)
cik su, siti memang dah baca entry ni tadi.. dia bagitahu Ros.. hihihi..

Happy bestday utk dato'ct. Yes, doa kan semoga terbuka hati nak bertudung penuh ye. Aminnn.

selamat hari lahir siti nurhaliza.. semoga diberkati umurnya, dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan sampailah bila-bila..amin..

lagi comel kalau terus pakai tudung tutup semua cam pic no.3 tu

katanya dia dah bertudung bersempena dgn meningkatnya umur dia.

Hahahaha....lawak komen Capital H. Menyamar yeppppp!

Alhamdulillah, happy besday TokTi :D

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF