Tonton Online Drama "Setia Hujung Nyawa"

Mood kurang sihat sebab sakit tekak dan selsema. Sib baik mood "Setia Hujung Nyawa" sentiasa ada. Lega la sikit.

Walaupon tayangannya time maghrib jangan jadikan alasan untuk terlepas menonton ye. Haa, apa susah tenet kan ada. Boleh cover balik yang terlepas. Kan senang. Asalkan line tenet uols laju, baru tak asyik stuck je layan. Kalau asyik stuck aje, kan dah potong tang corner :D

Uols boleh tengok dekat TONTON.MY yang menyediakan episod yang terlepas pandang. Semua orang dah tahu kan. Tapi uols kena la register dulu baru la boleh tengok semua siaran yang ada kat TV3 tu. Cuma rumit sikit time nak register tu je la

Tak pon nengok je kat CERITAMASTER.COM.

Tinggalkan uols dengan lagu ni. Layan la ye :)

 
Daaaa.. 

pppsssttt: BW slow sikit sebab betul-betul tak sihat.. huhu

  
Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Tonton Online Drama "Setia Hujung Nyawa""

wani suka drama ni...xsabar nk tgk ptg ni pulak

Dalam pada tak sihat masih ada mood menonton ye.

Moga cepat sembuh ye.. Esok cuti boleh rehat panjang sikit

Smoga cepat sembuh. Maki berdebar2 tgk citer nih. Geram betul ngan ikram tu. Alaaaa...tak bley view lah video tu. Suka lagu setia hujung nyawa.

penah register tp lm dh tak log in masuk...

line tenet sini sedikit tenat.. xdapat nak tgk..huhuh..

apapun, moga ciksu cepat sembuh.. :)

sememangnya Tonton menjadi pilihan hati sebab memang akan terlepas tayangan Setia Hujung Nyawa ni di waktu2 itu... hu hu hu...

Cik Su makan ubat tau...semoga cepat sembuh...Farah doakan...Aminn...

Memang suka sangat drama ni.. Best..

Cik Su demam ke?>.

citer kegemaran saya ni. terpacak depan tv tiap2 hari..tapi lepas tu kelamkabut solat maghrib

Akk slalu tgk kat daily motion :D

suke jugak tgok tapi banyak jugak tertinggal..huhuu

uv saya nek turun...dan yg cpuv skupang pon xder lagi...hehehehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF