Bintang Mencari Bintang


Bintang Mencari Bintang adalah sebuah rancangan realiti yang bakal ke udara tak lama lagi di TV3.

Maybe minggu depan kot.. sebab dah nampak iklan kat tibi minggu ni.. maybe setiap hari ahad atau hari isnin menggantikan Janji Shirah ataupon Spy M yang dah tamat siarannya kan ;)

Rasanya rancangan Bintang Mencari Bintang ni tak ada bezanya dengan Mentor atau Vokal Bukan Sekadar Rupa.. mungkin berbeza dari segi konsepnya saja.

Kebetulan pulak destinasi terakhir pencarian bakat Bintang Mencari Bintang berakhir di Jusco AU2.. planning asal nak pergi pagi tapi tukar plan:)
  
Sekali saya terbabas masa pi Kota Damansara.. balik umah je teruih terlentang tidoq.. penat + ngantok sama.. last2 lepas magrib baru keluar ke sana.. tu pon kebetulan sebab nak pi Pasar Malam depan Jusco AU2 tu jugak..  jalan-jalan cari makan.. hihi

10:30 pagi sampai ke petang katanya audition Bintang Mencari Bintang ni.. alih2 sekali tengok sampai ke malam pulak.. mungkin ramai penyertaan kot.. meriah sungguh sambutannya ye.. nak jadi retis katanya :)

Dalam banyak2 peserta tu.. yang ni je saya minat.. sedap sungguh suaranya.. meremang bulu roma saya.. orang Jitra, Kedah.. In shaa Allah mungkin ada harapan.. sebab saya ada nampak krew Tv3 bagi no contact dekat dia.. senyum lebor dia.. hihi.. semoga berjaya ke peringkat seterusnya. :)

Juri hari tu ada Ogy Ahmad Daud, Ajai.. yang sorang lagi saya tak kenal ;) 






Previous
Next Post »
30 Komentar untuk "Bintang Mencari Bintang "

kemain ciksu berjalan ye. eh pasar malam au2 tu best la. lama tak pegi.

wah mesti best nie..nak tengok nanti eh :)...bila start ka :)

sekarang ni banyak sangat rancangan realiti...

Wahh.. best la dapat pi . meriah rsanya

salam ciksu....

bintang mencari bintang....maka bergemerlapanlah dunia hiburan anah air kita....

depa nyanyi je ke kak....tak melawak sekali ?

ermm..ade buat kat taiping dok..?
nak cuba nasiblah...
hahahaa...
kompom taiping banjir.. :p

org skrg ni ramai sgt nk jd retis..tu byk program mcm ni kan..amy kalau de ms layan la..tp kalau kat tgk oditium ni mmg tak la.hehe..fahmi xlayan sgt..hehe

dah banyak realiti tv sekarang ni...tak terkejar sudah

banyak orang kata rancangan ni macam 'passpot kegemilanagan' yang shamsul ghau ghau menang dulu tu..

ramai betul org nak jadi retis kan..hiburan pon dah banyak skrg ni..hehe

alamak.... tak nampak muka dia la... hensem ke tak ni. org kita ni nak tunggu hensem atau lawa jer baru nak undi

sy kurg dh tgk siaran2 nyanyi gini..dh mcm xminat ag dh...terlalu byk sgt hiburan, kdg2 jd boring pulak.. mentor, vokal bukan sekadar rupa,

org jitra?? ehem2, nk ngaku org kg boleh, haha..

terima kasih ciksu, hari tu mak gtau ada brg smpai, semangat suruh mak buka n tnya, baju kebaya ka mak, rupanya bukan, brg lain yg sampi, hihi. apapun tq ciksu,

jemput join mini ga saya,

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

semakin byk hiburan dan semoga kita juga x semakin lalai kan akk..:D

kdg2 seronok juga tgok hiburan mcm ni..:d hilang stress...

owhh ni yg cik sue ajak tu yer..hihi.. ingtkan cik sue join jugak...

tunggu masuk tv je nak tgk besh ke tak...hihihi

dah lama x pi tgok ujibakat mahupun masuk ujibakat...

akak pun ingat sue join..hehe :)

Cik sue tak join ke..hehehehe..

Tak sabar nak tengok minggu depan^^

ingtkn ciksu nk join..hihi..ahah kn,mcm program mentor jgk ni..

agak agaknya bintang yg dlm wordless wednesday remy harinie kut!

mcm2 pertandingan realiti kan skang ni. x larat nak follow dah.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF