Hadiah dari Lebanon

 Dapat pengepit kuku special.. jauh pulak tu.. dari LEBANON

Tapi bukan saya yang dapat.. en.suami yang dapat.. kawan bagi 

Saya menang GA dulu.. sampai sekarang masih gunakan khidmatnya untuk potong kuku.. yang penting ommei angat ;)

 


Setakat ni saya dah ada dua pengepit kuku yang ommei angat ;)

pppsssttt: sedang menanti hadiah dari kak fieda.. lambat myb sebab cuti CNY kot.. dah dapat saya inform akak ok ;)

Previous
Next Post »
30 Komentar untuk "Hadiah dari Lebanon"

yg no 2 tue pun ketip kuku jgk ke? comelnya!!

comelnye pengetip kuku minney mouse

ketip kuku mickey tu comey nyer... mcm dari jepun jer...

Bestnya... Yalah cutenya ketip kuku tu... mmg ommei angatt.. :P

comelnya.... ketip kuku tu...

ommeiiinyeeeeeeeeeeeeeeee ciksu!

Jauh beli ketip kuku tu. kena jaga baik2 nanti org curi.

hihi.. omey angat..

berjasa ye pengepit kuku tu :)

waa,, lebanon tu,,hehe
tapi yg akak punya mmg lawa,, mickey (^___^)

ommei angat ciksu. hihi.. banyak dapat hadiah.

Jauhnya ketip kuku tu terbang ;)

salam ciksu..

alhamdulillah..apa2 yg kta dpt,tak kira apa anilainya adalah rezeki dr Allah..syukur dan hargai apalagi cenderahati dr org..tanda mereka ingat pd kita...

JAUH TU..UNTUNG LA DPT OLE2 DR OBERSI :)

comey2...nk gune pon asyik tersenyum kan?

Wahh..tahniah kak..murah rezeki akak. A'ah comel angat..

nape mcm lain mcm bentuk pemotong kuku tu?

pergghhh byk dpt hadiah eh skng... untung laaa....

comel hadiah tu..... biarpun cuma penyepit kuku...tapi nilai pemberian tu tetap tinggi

memang ommei angat lah yang gambo minnie mouse tu

harap sangat hadiah yg kt pos fm tu dah sampai... risau jgk ada yg kata x sampai.. dan hadiah yg baru ni cik sue dapat key-chain... harap semuanya sampai...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF