Hadiah Masya dah sampai


Alhamdulillah.. rezeki.. bila sampai tak pasti.. yang pasti dah ada dalam peti surat saya :)

Hasil menang GA di blog Yana/ Masya.. tenkiu kak :-*
 
Cuma yang masih menjadi tanda tanya.. ke mana perginya hadiah yang dipos sebelum hadiah ini.. hadiah ini dipos lambat sikit berbanding hadiah yang sebelumnya tu.. sama macam hadiah dari Kak Fieda.. dua2 belum lagi sampai.. pelik?

Kebetulan pula time tu cuti CNY kan.. lama pulak tu.. harap2 selamat sampai la, bukan pa tuan empunya yang pos memasing dah risau.. ye la, mau tak risau, barang yang dipos dah makan masa berminggu2 tapi belum jugak sampai.. tak ke hairan bin ajaib :/

Apa yang terjadi sebenarnya ye dengan Pos Malaysia?



Previous
Next Post »
24 Komentar untuk "Hadiah Masya dah sampai"

kak fieda ni risau yg amat..pelik brg yg kita pos sebelum cny kebanyakannya tak sampi..mana pergi semua brg2 tu..pelik la..

alhamdulillah dah selamat sampai yg ni.. tp yg sebelum ni pon ada pos jugak FM xdapat lg eh.. alamak!!! mcm mana ni .... takda rezeki dah kene kebas kah...

Tahniah CIksu...cantik..pelikkan kadang2 pos ni...pi mana barang2 yg diposkan tu

bestnya dapat hadiah, maybe ada masalah kot ngan pos laju, cer check tracking number kalau ada..

akak pun tgh gabra ni..tuan dh tanya mana barang tak sampai lg..adeh...2mgg nk masuk 3 minggu dah belom sampai..jenuh laa

tahniah Cik Su.. eh ke mana pula barang tu.. guna pos biasa ke pos laju?..

tahniahhhh... sama la deqla pun x dpt lg hadiah dari kak fieda tu..lmbt kot...

Tahniah.. ha Pos Malaysia bawak pergi beraya kot barang2 yg dipos sebelum tu, harapnya mereka pulang ke pengkal jalan hehe.

wah cik su dpt hadiah. tahniah. ;)

tahniah.., pos laju ? hurmmm..

pos malaysia busy la. banyak sangat hadiah ciksu yg nak kena hantar. hihihi..

wahhh....makin byk hadiah ciksue... :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF