Ikan Bawal Hitam bisa sebab


Punca penyakit dalaman wanita.. buktinya


Diharap terungkai la sudah pertanyaan Noen ye.. 


Selebihnya kena singgah teratak Pink Ummi untuk maklumat atau info lanjut ye :-D


pppsssttt: Jam 3 petang nanti Hanis Zalikha ada di Wangsa Walk, promosi untuk Gangster Celop.. jom kita :-D








Previous
Next Post »
27 Komentar untuk "Ikan Bawal Hitam bisa sebab "

Jarang makan ikan bawal sebab mahal...huhu

bisa jugak bawak hitam tu ye..... kena hati2 ler....

boleh makan ke ikan 2?heheh xpenah tau la plak

yeke ikan bawal tu bhaye ? ishh3..sy tak makan bawal hitam , mkn bawal putih je , hehe..wooo jumpa artis ehh..btw , sy ade tag akak utk join segmen nie , klau sudi join la ye time free2 ke :)

http://twentydotnine.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

hehe...ok dh tahu la ape yg bisanya

Ohh..ye ke? kena baca ni. Terima kasih kak sebab share.

ooo..berkaiatan denagn dalaman wanita la eh..

dml metro pn ada cerita hanis zalikha..hehe

dlm metro pn ada cite ttg hanis zalikha

Good to know, walau pun payah nak dapat bawal hitam kat sini.

baru tau. nasib tak makan ikan. hehe..

wah hamis jalikha... chantek dia kan..

assalamualaikum qaseh...info yang menarik ni...;)

ambil maklum dah info ni aritu hihi...tq share ye...kdg2 kita pun tak tau...

mujur akak tak makan ikan...

sabar ye. coklat in progress. yg pastinya dlm minggu ni jgk cikna pos. tggu cikna pm k. ;)

cikna ada bad experience pasal ikan. tu sbb cikna tak makan ikan dah. huhu.. ikan kecik tu cikna makan, xtau lak nama dia. tu pun kalau yg direbus pastu goreng garing2 & mesti mak yg buat. hihi.. ngada sebenarnya. :p

hari minggu ni sibuk duk kemas umah je..xsempat nk bukak blog..hehe..

ikan bawal hitam..nasibla amy jarang makan..hehe..

Ros baru tahu ni.. thanx cik Su kongsikan.. Ros memang tak makan ikan ni...

untuk org lelaki tak ada apa2 kot...

oh baru tahu ni..
selamat x mkn ikan ni..bagus sharing ni che su tambah2 tuk dalaman wanita..

haihh x leh mkn ni...semlm camne? sori la deqla x ke Au2 tu...huhu

jaa x suka ikan bawal. tak tahu kenapa.

br tau ..ada bisa rhupernyer..tq ciksu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF