Ikan Bawal Hitam "Bisa"

 

Sirius saya tak tahu pon selama ni Ikan Bawal Hitam bisa..

Sib baik ada member blogger yang bagitau.. tenkiu PU.

Memang saya suka makan Ikan Bawal Hitam berbanding Ikan Bawal yang lain.. tapi tak ada lah selalu beli pon.. kalau masuk dalam list kira ikan yang hujung2 kot.. lagipon dah lama la tak makan.. makan tahun jugak ghasanya. 

Dah tahu ni memang tak kan beli la lepas ni.
Ada chance ler lepas ni minta cik abe belikan Ikan Bawal Emas aje, boleh.. hihi 
 
Selain Pu ada tak sesiapa lagi antara uols yang tahu tentang ni?


Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Ikan Bawal Hitam "Bisa""

xtahu pun...kenapa bisa? ape yg bisanya? berbisa kepada siapa? ahaks byk tanya laks
general sangat la word "bisa" tu

yeke ayu pn bru tau..huhhu,,nsb jrg mkn ikan bwl.hehe

sahih ke berita ni?sebab akak mmg suka ikan bawal hitam, so far x pernah terkena apa2 pun sepanjang makan ikan bawal hitam..psst..bawal emas pun sedap kalau masak kari..

xpernah dgr pulak sal ikan bawal hitam nie x elok mkn?

xtau lah pula...sebab beli yg putih jer

owhh.. baru tau jugak nih.. tp mcm cik sue la.. jarang2 mkn...

huhuhu..saya tak tau langsung pasal ni. thanks for the info. nnt try google lagi utk dpt details info

ikan bawla mmg sedap..tp ikan bawla hitam mmg x penah mkn..

yeke.. baru tau gak ni. tp kenapa ye?

baru tahu jugak ni.. lagipon tak pernah makan bawal hitam ni..hee

Tak tahu pun, yang pernah dengr ikan aya aka tongkol tu tang ekor dia yg bisa, kena potong buang gitu.

kak fieda pun baru tau ni..takut plk dgr sbb sebelum ni mmg ada mkn..

Hheee, MJ tahu makan je, tak kenal sangat ikan2 ni :D

ye,ikan bawal hitam tuh bisa sebab punce penyakit dalaman wanita...hasil kajian oleh En Musa CEO Dimaz....

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF