Istimewa buat uols..

Seperti yang dijanjikan hari tu.. sebenarnya tak da la apa sangat pon.. sempena ulangtahun kelahiran saya tahun ni. saya saje nak bagi uols sesuatu sebagai tanda ucapan terima kasih dari saya ;) 

Kalau tahun lepas saya bagi Pensel Kayu Johor.. sebab saya dok Johor.. hihi Tahun ni saya bagi Keychain Key El pulak.. sebab saya dok Key El la ni.. hihi 

Hanya 10 orang yang bertuah dicari. Undian akan dibuat secara cabutan ye.

Caranya mudah sajok.. uols just tinggalkan link blog uols kat kotak komen entri ni.. tempoh yang diberikan sehingga jam 12 tengah malam ini sahaja.. 

Dan keputusannya akan dikeluarkan pada hari isnin.. sebab saya akan bercuti sempena tahun baru cina.. mau pi makan limau maa.. kih..kih..

"Pat, pat.. siku lipat.. siapa cepat dia yang dapat".. hew.. hew ;)

 
Previous
Next Post »
47 Komentar untuk "Istimewa buat uols.."

selamat hari lahir ciksu, moga panjang umur dan murah rezeki..;-)

http://nazirahnyerr.blogspot.com/

saya mcm nak..hehe

http://miszrockers.blogspot.com

http://angellovesoldier.blogspot.com/

Now baru 6pm my place, still valid la kan. hahaha just kidding.
Happy Birthday dear.

ala.... dah pukul 1.20 a.m. dah terlepas la... x sempat...keciwa...

ala..tak sempat nak join :(

ke sempat lagi? hew hew

btw... selamat hari lahir.. semoga pjg umur dan dimurhknn rezki serta sentiase dibawh lindungan Allah... In sha Allah.. amin..

birthday dia tp dia yg nk bg hadiah. huhu.. happy holiday ciksu.

lorr...besday ciksu kaaa....bile tarikhnya..arini ke..?

kak fieda nak ucapkan selamat hari lahir moga ciksu dan suami akan berbahagia hingga hujung nyawa...dan kak fieda doakan juga moga ciksu akan kena tempias EL..hihii..

happy besday ciksu..mg segala impian akan tercapai thn ini... :D

http://miaduniaku.blogspot.com

Selamat hari ulangtahun buat QasehnyaRania....Semoga dimurahkan rezeki yg halal, panjang usia yg berkat & diredhai Allah.

http://fazianbatrisyia.blogspot.com/

agak2 akak bernasib baik x?

http://suriaamanda.blogspot.com/

nak...
http://mazliza86.blogspot.com/

kak intan x sempat..sebab semalam x tgk entry n..:(

wahhhh..sgt istimewa ni!
happy birthday in advance ya sis.
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya. amin...

Ikhlas dari saya,
Sue-Rya
www.suriaqistina.blogspot.com

teringin gak walaupun saya duk subang jaya je..hihi

http://ayudzul.blogspot.com

wahh.. best la dpt free keychain.. deqla nk join! ;)

salam..happy birthday..semoga sentiasa dirahmati Allah..amin..
http://www.mamakaybee.my

happy birthday cik sue! =) http://www.mamayayang.blogspot.com..

salam...happy birthday qaseh rania.....semoga dipermudahkan segalanya......nk test nasib jer nie..hehhee......

http://tieha8384.blogspot.com

Kakak tertinggal:-

http://zakiepurvit.blogspot.com

oh yek? oleh sebab sempat...

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com

ekekekeke....

heppy besday akak!! selamat bercuti ye..

nak try

http://haryatifaizal.blogspot.com

owhhh..kak intan salah tgk tarikh..hehehe

okeh2 nak join
http://diarihatiku247.blogspot.com/

mana tau bertuahkan...

http://idazaidi.blogspot.com


http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Selamat Hari Lahir kak...semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan kekal bahagia hingga ke akhir hayat...Amin....

salam kasih dari umi Safiyya
http://azirarais.blogspot.com/

Selamat hari lahir buat sue..semoga sentiasa mendapat keberkatan dan kebahagiaan dari Allah SWT..

http://cintaitupasti.blogspot.com

Tok tok tok...cik manis dtg ni hihi

assalamualaikum qaseh...selamat hari lahir yer...

http://maszull.blogspot.com

Selamat ulngathun kelahiran CIk SU.. MOga segala yang dimpikan tercapai ye ;)

Ros doakan untuk Cik Su ..

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

Betul ke ni ?
Bella nak :) hehehe
nabieliela.blogspot.com :)
selamat makan limau mandarin !

selamat hari lahir buat cik sue.. x kisah x masuk senarai.. yg penting cik sue.. sihat dan moga dimurahkan rezeki....

deqla tinggalkan link blog deqla.. sbb hari tu masa komen terlupe nk tinggalkan..

http://norumara.blogspot.com

haishhh..kalau xde org nak, bagi kat sy jer la semua hadiah tu..hehehe..

link blog saya macam biasa la..segan nak taip..kehkeh :p

fieda: besday ciksu dah lepas la..5hb kalau x silap..

errr rasa mcm dah bg link kak intan dah kan

haaaaaa.....trlepas n3 ni laaa yep. huhuhu...buat myja sedey smbil bundarkn biji mato

tu la lambat sampai sini kan dh telepas...padan muka wani kan huhu

selamat hari lahir ciksu..maaf ye lmbat terjah sini.. :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF