Masih lagi berbaki

Ya Allah permudahkanlah urusan hamba-Mu ini.. amin



Alhamdulillah.. makin berkurang.. hari ni sebok balas jejak je.. itupon masih lagi berbaki sebanyak 88 komen menunggu ;D

Sabor ye.. eden dah lenguh jari jemari untuk meneruskan misi blogwalking ;) 

Cik Lobak Merah akan muncul jugak di rumah uols.. cuma cepat atau lambat je.. minta maap ye kalau terlewat.

pppsssttt: Jom pi meronda pasar malam, nak?

 


Previous
Next Post »
31 Komentar untuk "Masih lagi berbaki"

pasar malam kat sini hari khamis. hehe..

seronok jugak...area dekat dengan rumah saya pun ada pasar malam hari ni

bnyknye.. pengsan kejap tengok.. hehe

alahai...lama dah x pi pasar malam ni....

Amboiiii ramainya tukang komen dia....pasni adala tu upah dr nuffnang ...aminnn

asslmkm ciksu.. rasa macam dah lama tak singgah umah ciksu ni kan.. :)
rindu pula rasanya..hehee

wow ciksuu.. banyaknya komen! terbaiklah..

kirim keropok lekoq 5 hinggit. sajer nak tambah jumlah komen yang ada hehe.

assalamualaikum qaseh....sama la dgn mama dah banyak ni terpaksa publish sikit2...:)

ngeh2x...jenuh ya..sian nyer...selamat berpasar mlm n saya polow awak juger yer..

kak zu baru balik dri pasar malam..beli kepak ayam...yummmyyy

wahhh..byknya nak kena jejak....

banyak betul nak kena review tu.hehehe

ramainya yg tinggal komen... jenuh nak bls tuh.. xpa pelan2 ye sue..

hamboi...sebaris blogger jejari runcing ni,hahahaha... tahniah!

dtg folo sini balik hehe..nice blog lobak susue hehe

hihihi,banyaknya akak, aya paling banyak takat ni pun berbelas belas ja, tak sampai puluh2 lagi..;-) itu pun slow ja jenguk satu2...hihi

kalau sy dah sampai tahap macam tu mmg tak terkejar dibuatnya..

tengkorak ayam kat pasar malam sedap tu

singgah pagi Rabu, Ros carik sarapan.. hihi

Rajin beli nasi ambeng jer bila ke pasar malam.

selamat membalas jejak ciksu...sama la kita ciksu gigih beno balas jejak...semalam wani lsg xbuka belog qalief xbapa sihat hari ni br start nak balas jejak kwn2 hihihi...

cik su air barli wani xtry bg lg sbb telupa hahaha...tgk komen ciksu br teringat hr ni wani nk buat la bg qalief minum air barli tu...tima kasih peringat nah

Baki saya masih banyak lagi...haishhhh...tenet plak tgk slow.

pasar malam...??hihihi..sesuai dgn tajuk entry kak fieda pagi ni..

Sama la kita tengah gigih balas jejak :D

Good luck cik Su :D

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF