Pelakon Setia Hujung Nyawa

Sesiapa yang meminati lakonan Zain dan El dalam drama Setia Hujung Nyawa.. jangan lupa saksikan mereka berdua secara live di TV3. 

Bila?
Sekejap je lagi dalam Malaysia Hari Ini.. sebelum jam 9:00 pagi ye :)

Oh ya jangan lupa tinggalkan link uols dalam entri "Istimewa buat uols".. tempoh sehingga 12 tengah malam hari ni ye. 

Jam 00:01 8hb Februari 2013 penyertaan tamat.
Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Pelakon Setia Hujung Nyawa"

datang balik. lupa harini 7hb. happy birthday ciksu.. semoga semua impian ciksu tercapai.. :)

saya peminat setia hujung nyawa :)
er comei...

live? alaaa, kalau lah setiap meja di opis ni pacak tv sowang satu..ekkeekek

Hari ni hari ulangtahun kelahiran Qaseh, ya?

Selamat hari ulangtahun kelahiran, semoga sentiasa dalam dakapan kasih Tuhan. :)

alaa.. x dpt tgk.. tgh keje ni... huhuhu....

Kakak tak mengikutilah tapi kalau nak tengok WHI boleh tapi kena guna TV cctv sykatlah...

Oh... istimewa buat uols kakak belum buat lagi. OK lepas inilah

tak penah tgk citer ni. sejak ada anak kecik, tv jarang bukak time sampai umh sebab terus ke dapo buat nasi utk anak. bz mak skang ni noks

hihi~tgk lubang2 aje..slalu dgr org cter kan aje..hehe`

minat sangat..hehe..cik sue..happy birthday..:)

assalamualaikum qaseh...mari kita saksikan episod akhirnya hari ini...:)

Dah habis dah cerita ni semalam :)

Mereka pelakon baru yang berbakat kan :D

terlepas storu ni. tp ending SHN mmg tk disangka, ramai yg terbabas dulu sblm ada ikatan yg sah. huhuhu....haru

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF