Pertama kali cash out NUFFNANG


Rasa-rasanya lebih kurang setahun tiga bulan kot saya join NUFFNANG ni.. hasilnya tak la banyak sangat.. alhamdulillah.. rezeki ;)

Hajat dihati nak peram lelame lagi.. biar menimbun sikit2.. hihi.. tapi nak buat macam mana la kan, jari jemari saya ni dah gatal sangat nak tekan butang `cash out` kat laman NUFFNANG tu.. maka dengan tak rasminya.. saya pon tertekan la.. teruih jadi gini.. huwaaa..


Terima kasih pada uols yang sudi jenguk blog picisan saya ni.. walaupon tak seberapa nilainya kan.. kalau ada yang bermanfaat tu berkongsi la ye.. kalau yang teda tu anggap saja saya meluahkan isi hati saya di sini :-*

Berapa jumlahnya.. biarlah rahsia ;)


Previous
Next Post »
51 Komentar untuk "Pertama kali cash out NUFFNANG"

AJ punya earning nun jauh lagi kat Laut China Selatan...
Heheheheh...
Entah tahun bilalah dapat cash out nya..

wah CikSu bley la belanja...ni saya click ni untuk CikSu lagi...untuk hari ni punya... he he he...

tahniah...akak ni,..entah tahun bila blh cash..hihhi

Bestnya dah cashout ^_^
Tahniah ;D

sy jgk nth bile blh cash out haha.kesian sggh

Hehehe..murah rezeki akak..tahniah..

he3..sama la saya pun..o je..salam perkenalan..da follow blog awak..

Tahniah2. saya nak peram lagi sikit. sebelum masuk degree baru cash out. hehe :)

wah... untungla dah boleh cash out... moga sentiasa murah rezeki ya...

eh eh.. cikna pun cash out jgk pg td. hihi.. dah tinggal kosong. :)

sama la. baru jugak cash out nuffnang..hehe

hihi...syukur je lah dik..haha..cik akak tak reti lagi dengan nff nie...hihi

..stkt ni xpnh tekan butang CASHOUT..xlayak lagi hahaha...

Wahhhh mesti byk tu.....cikgu punya ada cpc je...be langsung xde

okaylah tu...saya 2 tahun baru dapat cash..hehehe

rezeki kak. hehhee :)


lepas ni kasi peram lah lagi. dah banyak boleh cashout lagi. :)

saya pun dah boleh cashout juga..tapi xnak tekan dulu..hehehe..lagipun nilainya baru sekeping duit biru..biarlah bnyk dulu.. :)

*ciksu, saya dah simpan 2hengget balik kat tabung ciksu.. ^_^

alhamdulillah, bleh juga cash out kan.

wah best ni...boleh la belanja kitorg lepas ni....:P

chaiiiyokkk chaiyokkk..... berapa pun jumlahnya pasti puashati. sejak berblogging menampkkan hasil

tak pernah remy merasa duit nuff tu...... memang ditakdiekan tak rezeki..... redha aje....

tahniah!! deno cash out tahun lepas.. baru duk merangkan-rangkak balik nak kumpul duit.. hihi

kalau ada rezeki alhamdulillah lah ye Ciksu..ai pun belum pernah cash out nuffnang ni..kot2 la sapa2 ada tips ke boleh lah kongsi.hehehe

kalu rahsia , biasanyer mesti RM ribu2an...kan...heheh

mselim3

pls:ok lah tu...daripada xder kan...bersyukur dengan apa yg ada itu adalah lebih baik.

Hah..... dah lama tak tengok akaun nufnang.... las sekali tengok RM 0.75 jer huhuhu

dapat juga cash out.. sy punya dah berbulan2 BE pun xpernah dapat lg :(

masyukk cik su..takper pasni kumpul byk2 balik ye..

salam..moga berterusan rezekimu..amin!

for your info..kalau nak gain banyak income..lepas cash out first time sure dia naik banyak...akak dulu macam tu la..dah matang terus cash out after that laju jer naik..ni pun dah boleh cash out dah...tp sajer nak tunggu

Wah..dah cash out..Tahniah sekali lagi..hehe. Boleh lah belanja saya gula2 seposen dua..hee. ^____-

Tahniah CikSu.. wah dah castout ye.. Berapa jumlahnya.. hihi..sibuk je Ros ni nak tahu...

alhamdulillah rezeki... lama2 byk blk jumlah tu... ;p

kalau dah blh cashout tu kira banyaklah tu.. hihihihi.. rerzekikan.. sapa nak bg.. akaun saya ni barulah nak pulih huhuhuhuhu... hari tu jadi non glitterati..

alhamdulillah...moga bertambah2 rezeki....

a'a ciksu sama dgn wani gatal tgn nak tkan butang cashout haha

alhamdulillah..smalah MV setahun sekali jer cashout..

Nieza lom lagi cash out..nak peram dulu..hehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF