Segmen : Lagu Favourite saya by Leeyana Amzar

 
Jom join Segmen Lagu Favourite Saya by Leeyana Amzar.. nak join klik banner ye ;)
Mula 28 januari 2013 tempoh sebulan

Saya suka 
Nyanyian: Sting



 
Sebab apa saya suka lagu ni sebab lagu ni en suami bagi masa zaman bercintan cintun dulu.. tengok tu siap taip pastu print pastu tempek atas vanila kad pastu buat ukiran bagai.. budak seni la katakan ;) 

 
  
Pastu siap pos lagi untuk ''Kekasih Hati".. 
masa ni ciksu di Penang.. en. suami di Kuantan.. Percintaan Jarak Jauh (PJJ).. 

 
Mula kenal 31 Ogos 2004
Bertunang 24 Februari 2007
Nikah 15 November 2007
 
Semoga kasih sayang kami berkekalan hingga alam syurga.. amin ;)

Ada hadiah menarik menanti antaranya:

  • Kamera Lomo (warna tak semestinya seperti gambar di bawah)
  • Earphone berbentuk ganggang telefon
  • Shawl /pashmina
  • Cermin mata - style ala2 nerd
  • Purse
  • Rantai vintage   
  •  Jam tangan ICE
  •  Topup Rm5 untuk 2 orang sagu hati :)
  • 1 Hadiah Misteri dari sponser "Neesa Ya'acob"
  • Casing enfon DOMO (handmade..bebeh  :)   


Previous
Next Post »
63 Komentar untuk "Segmen : Lagu Favourite saya by Leeyana Amzar"

mcm besh je, klu sempat nak join jugak la...

wah romantikanya,,, akak ngan hubby suka lagu 'ever lasting love' hewhew,,

amboi romantikanye cik abe ciksu hihi

wah.. ade kenangan lama lah best. hehe.. =)

bila teringat peristiwa lama2, kite pun senyum2.. hehe.

gd luck cik su..


sweet nyer kenangan dia...

Slmt bersegmen...
Lagu penuh nostalgia yer..
Wah...hadiah pun menarik..

gud luck n selamat bersegmen CikSu..

selamat bersegmen ciksu..patut suka..ade kenangan ye.. :)

selamat bersegmen ciksue.hehehe..lagu sting tu.

sini -2

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

GA y awak sponsor :)

salam ciksu..lama x singgah sini...moga ciksu menang ye..

Wahhh...En abang CikSu sangat romantik orgnya. Jarang ada lelaki yg begini tapi kalau perempuan memang ramai.

Bestnya kalo dapat kemre lomo satu. Goodluck ye ciksu.

Anda di tag http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/giveaway-gempak-bersama-nazlyizan.html

lagu cinta okje dulu banyak no... antaranya Sejati Wing...hehe

selamat bersegmen..
wah romantiknya..

ni konfom MENANG..sweet sangat entri ni..selamat bersegmen dear

slmt bersegmen sis...terkenang kisah percintaan yer...hihihi

alalolo..sweet dan sangat comellah akak..semoga berjaya. ^____^

selamat bersegmen..sweetnya kisah cinta

assalam, selamat bersegmen...suke lagu tu..

selamat bersegmen ye...moga menang hadiah tu....

Wahhh ada kenangan manis ye dengan lagu ni :)

aaaa..lagu sting tu my ex bf pnh kasi kat sy..hadoi...tetibe tringat masa lampau ni

ramai nye join segmen ni, sweet2 lak citer korang,,hehe

lagu lama tu.mmg lagu kenangan btol ni

good luck.

selamat bersegmen. Lama tak dengar lagu ni. hehehe

selamat bersegmen. Lama tak dengar lagu ni. hehehe

hehe... time dulu suka bg lirik lagu...

Thanks propose this one dear, ok I try buat juga :D:D

salam sue
Insya-allah nanti ta join.utang yg 1 pun tak tbuat lg. Tq sue sudi jemput.

gud luck kak sue..
nnti nk join la.. >_<

moga berjaya CIk SU.. amboi, jiwangnya cik su.. hihihi

nanti remy try join...rasanya baru jer join segemn yg similar....

song in my heart... takpe... yg tu lagu dlm hati kan... nie lagu feberet...boleh join jugak....

nak join jgk..tp esk..hihihi..slmt bersegmen akak :)

thanks sis invite saya utk join contest ni. insyaAllah, kalau ada kesempatan, saya join ye. good luck!

uiks cik sue..romantik gileww tu..hehe..sweet jer..cheqkaq pon ade gak join ni..

ok, cik su. kalau sempat Ros join ye. thanx ajak Ros.

p/s: cik su tanya entry susu panas ngan badam tu ye? hahaha. Ros edit balik. Ros baru perasan tersalah bagi petua. hihi. tu petua rawat dengkur. bukan untuk yg susah tidur malam. yang susah tidur malam petua lain. bukan yg badam ni. hihi. malunya rasa dan minta maaf pada semua yg dah baca. Hihi. Ros dah betuklan dah. nanti kalau ada masa cik su baca ye. thanx ciksu sudi bertanya.

pesta layang layang tu Ros tak pasti bila. nanti Ros tanya suami ye

ciksu, saya dah masuk, lama dah, apa pun tq tau gtau saya...jom tgk sini..

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

;-)

Segmen nie..cik akak dah join dear :)..terjah lagu yang cik minat..hihi

awww, so sweet. hehe :D
btw good luck ye kak

Minat Stings masa zaman budak2.. hehe.. anyway.. good luck ^^

wahh suka lagu ni jugak.. hari tu karok lagu ni la kat umah mmbe..haha...

romantika de amor la ciksu nie..

ta utang 2 segment dgn sue.ta ingat.hehehe.

hye
dtg bls kunjungan ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/01/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana_31.html

Balas kunjungan ..

http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF