Selamat bertemu kembali

Pertama sekali maaf dipohon ye.. lama bercuti.. hari tu pi Melaka makan nasi kenduri ;) pastu sambung pi makan limau maa.. ;D 
Kemarin pi gaul YEE SANG TERPANJANG pulak kat Bukit Bintang.. hahaha.. memang tumpang ghaya sungguh la.. kata 1 Malaysia kan.. yang penting njoy.. betul tak.. 

Seronok juga bila sekali sekala pergi menyibukkan diri join aktiviti macam ni.. bukan apa seronok tengok gelagat orang je.. hihi 
 
In shaa Allah hari ni keputusan pemenang akan diumumkan.. harap bersabar ye ;)


Previous
Next Post »
35 Komentar untuk "Selamat bertemu kembali"

eh, kptsn pemenang... ada wat apa yer... xtau plak sy.. hihii

berjalan sakan ye ciksu..heheh..welcome back.. =)

Selamat kembali kak..ehh..betul lah kak..keputusan pemenang apa ye? hehe..saya pun tak tahu..hihihi.

bizi betul dengan aktiviti ..best je :)

sakan depa sampai dok p gaul yee sang sama tuu hihihi

eh eh ...hari ni ker keputusan pemanang tu? tiba2 jadi cam blur pulak..ekekekeke...

welcome back Cik Su... I miss you... ^_^

salam...amboi seronok bercuti yer. selamat kembali bebelog!

keputusan pemenang? tetiba akak blurr ni...

wah join sama gaul yee sang yer? mesti best? apa rasa yee sang tue..mcm mkn salad ke huhuhuhu

wah.. seronok cuti2 malaysia! hee

this friday CiM plak nk lambung yee sang. hgehege.....haaaa tu lah kan, keputusan bloglist tu. nmpknya CiM trlepas sesuatu dr sini....huhhu

wah.. betul2 berjalan ni..

p/s: rumah Queen tu area klang.. yup semi-D...

cik suuuuuu. lama betul bercuti. ngan blog sekali bercuti ye. huhu..

sihat tak? ;)

hai Cik su. lama bercuti macam Ros jugak ni. hihi. seronok ye ke Melaka. eh, cik su join gaul yee sang tu under apa ek?

*maksud Ros, cik su saja gi sana atau under pertubuhan apa apa?

hhaaaa beramai2 gaul yee sang, memang la 1malasyia habis.

wah wah beghaya sakan ciksu...tahun ni kak intan x ada gaul yee sang la

wahh beznya g melaka..trgin nk p lg..

dh tengok..tp xda rezeki..wah sempat pg gaul yee sang terpanjang..done hotlink

sue pun pegi ye..tapi mcm byk pembaziran kan..

berjalan sakan yea. tu yg best tu :)

hihi. saja tanya. ingatkan pergi sana ikut persatuan apa apa ke. rajin cik su pergi ye. apa rasa yee sang tu cik su? ros tak pernah rasa pun. hihi.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF